Soutěžte o Hravého průvodce Brnem

Soutěžte o Hravého průvodce Brnem

Tisk

hravy-pruvodce-brnem200Připravte se na hravou dávku výletů, které vás zavedou na Petrov, do Starého Brna, na Špilberk, do Mariánského údolí, na Kamenný vrch i do tajuplného brněnského podzemí.

 

 

U každé vycházky najdete také pověsti, hromadu zajímavostí, tipy na zajímavé aktivity, zábavné úkoly a kvízové otázky.

Tohoto úžasně ilustrovaného průvodce využijí nejen rodiny, ale také učitelé či vychovatelé. Inspirace k obohacení školní výuky totiž nikdy není dost!

Soutěžní úkol: Zalistujte si knihou a napište nám názvy dvou soch nacházejících se v okolí kostela na Mendlově náměstí.
Správnou odpověď naleznete zde.

Odpověď zasílejte na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , do předmětu mailu napište Brno a nezapomeňte připojit celé jméno a adresu. Duplicitní a neúplné maily budou ze soutěže vyřazeny.

Uzávěrka soutěže bude 26. května 2024

hravy-pruvodce-brnem

Z došlých odpovědí, které budou splňovat všechny uvedené podmínky, vylosujeme jednoho výherce, kterému zašleme knihu Hravý průvodce Brnem od Evy Obůrkové.

Výsledky se jménem výherce zveřejníme po ukončení soutěže v souhrnném článku v této rubrice a informaci o výhře zašleme mailem.

Přejeme hodně štěstí a děkujeme nakladatelství Albatros Media za soutěž!


 

Partneři

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Bouřlivé ticho po pobřežní cestě

Bourlive ticho perexPo tisícikilometrové Jihozápadní pobřežní cestě se manželé Raynor a Moth snaží vrátit k normálnímu životu a zase žít mezi čtyřmi zdmi. Jenže to pro ně není vůbec jednoduché. Raynor bojuje se strachem z lidí i z budoucnosti a Mot...

Divadlo

Dušek se vrací na místo činu - Lávka Open Air Chocerady bude 21. – 27. června

lavka open air 200Již podruhé si budou moci vychutnat návštěvníci legendární divadelní představení Jaroslava Duška Čtyři dohody, Pátá dohoda a Vizita v rámci Lávka Open Air Chocerady. Vstupenky k dostání v síti Ticketportal.

...

Film

Ďáblův advokát: excelentní zloduch Al Pacino

dabluv advokat al pacino reevesSoudní síně jsou plné případů, kdy právníci obhajují své klienty, aniž by si byli jisti jejich nevinou. Přesto se musí snažit najít co nejvíce důkazů, svědčících v jejich prospěch a roznést na kopyte...