Křest knihy Jiří Krampol „Já a mých 222 dokonalých přátel“

Křest knihy Jiří Krampol „Já a mých 222 dokonalých přátel“

Tisk

Krampol perex
V nakladatelství Práh vyšla kniha Miloše Schmiedbergera k 80. narozeninám Jiřího Krampola „Já a mých 222 dokonalých přátel“.

 

K 2

Za přítomnosti autora knihy, Jiřiny Bohdalové, Karla Gotta, Milana Drobného a dalších hvězdných osobností ji 18. září 2018 pokřtil sám Jiří Krampol  v Casinu Magic Planet Vestec.

K 9

Kniha se věnuje popisu toho nejzajímavějšího z natáčení legendárního pořadu Nikdo není dokonalý a je v ní přes 700 zajímavých fotografií.

K 10

Ještě než se přistoupilo k samotnému křtu, podepsal Jiří Krampol velký fotoobraz J. P. Belmonda od autora Romana Řeháka. Tomuto úžasnému francouzskému herci propůjčil Jiří Krampol svůj hlas v neméně skvělém dabingu.

K 6

Přinášíme Vám malý fotoreport z této zajímavé události.

K 3

K 5

K 4

K 7

K 8

K 11

Foto: Roman Šebek, www.rosefoto.cz


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Jak se zrodila hvězda hokejového nebe

jagr200Jaromír Jágr. To je jméno, které okamžitě vyvolá silné dojmy v duši každého hokejové nadšence a nenechá chladným ani žádného českého vlastence. Iniciály JJ totiž nesymbolizují jen famózní hokejové výkony na národní i světové úrovni, ale...

Divadlo

Romeo a Julie … a co jako? aneb To světu svítá a stmívá se v nás

romeo a julie a co jako´Není lhostejné, kde právě jsme. Nebezpečně se k sobě blíží některé hvězdy. Také zde dole dochází k násilnému odloučení milenců jen proto, aby se čas zrychlil o tlukot jejich srdcí. Jen prostí lidé nehledají štěstí… ´(Vlad...

Film

Nemám Vánoce rád a Silvestr přímo nesnáším, říká režisér Zdeněk Troška

zdenek perexI když v poslední době slavil v kinech úspěchy s komediemi nebo pohádkami, filmografie Zdeňka Trošky má přece jenom rozmanitější žánrový rozměr. Patří tam třeba historický film Poklad hraběte Chamaré nebo kom...