Největší koncert v Pokáčovo kariéře bude 20. ledna 2022 v O2 areně

Největší koncert v Pokáčovo kariéře bude 20. ledna 2022 v O2 areně

Tisk

pokac 200Textař a písničkář Jan Pokorný, všem známý především jako Pokáč, se rozhodl uspořádat svůj doposud největší koncert, a to rovnou v O2 areně. Zařadí se tak mezi ty největší české zpěváky, kteří zde vystupovali. O2 arena je pro české hudebníky nejvyšší příčkou na domácí scéně a stejně tak tomu je i v případě Pokáče. Jeho koncert se zde uskuteční 20. ledna 2022.

 

Uspořádat koncert v O2 areně byl vždy jeho sen. A po rychle vyprodaném posledním koncertu ve Fóru Karlín se koncertní prostor s větším počtem míst přímo nabízel. „Je to poměrně velký sousto, ale pevně doufám, že oba moji fanoušci zmobilizují celé své rodiny a jejich rodiny. Bude to velkolepý se vším všudy. Unikátní zážitek. Můj velkej sen z oblasti sci-fi. A zároveň to bude prostě koncert plešatýho týpka s kytarou, spoustou hostů, spoustou překvapení. Tak tam prosím někdo dorazte, ať to není trapný :),“ říká s humorem sobě vlastním Pokáč o plánovaném koncertu v pražské O2 areně.

pokac 1

„S Pokáčem spolupracujeme od samého začátku jeho kariéry. Vzpomínám si, jak jsme v roce 2016 připravovali první turné po kavárnách a malých klubech. O to více nás těší, že nyní můžeme Pokáčovi pomoci s největším koncertem jeho kariéry v O2 areně,“ dodává za pořádající agenturu Redhead Music Tomáš Staněk.

Oblíbený písničkář ani v době nucené koncertní pauzy nezahálí a vymýšlí jednu písničku za druhou. Tento rok se stal komentátorem aktuálního dění na rádiu Frekvence 1, kde má svůj pravidelný pořad „Pokáčova rychlovka“. Stále zůstává fanouškům „nablízku“ skrze sociální sítě, kde je velmi aktivní a počet jeho sledujících roste každým dnem. Pravidelně přidává videa na svůj YouTube Pokáčovo kanál, a i proto v tomto směru patří mezi nejsledovanější české interprety. Nedávno nadělil svým fanouškům dárek v podobě nového vánočního singlu s názvem Anděl, světlo světa spatřil i Pokáčovo zpěvník se 46 písničkami, a navíc ještě spustil prodej vánočního Pokáčova merchandise.

Vstupenky již od 590 Kč jsou v prodeji od 11. prosince od 19:00 v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Pořadateli koncertu jsou RedHead Music a Bestsport.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Básník Michal Talo: „Chcete-li vydat knihu, musíte si být jistí“

rok vepre michal 200Několik zvídavých otázek jsme položili mladému básníkovi Michalu Talo, který je autorem originální a osobité poezie skrývající se ve sbírkách Perly sviním, Jinak řečeno a Rok vepře

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Zachrání Andrea svět?

charlotte200Tajemné bytosti, záhadné stíny, svět démonů a boj dobrých se zlými. Charlotte – Ztracená vzpomínka Vampi Very v sobě nese vše, co do správné fantasy patří. A ještě něco navíc – svět současných náctiletých, kteří vidí své okolí trochu jinak než os...

Divadlo

Jak moc se může lišit subjektivní zkušenost a to, co považuje za skutečnost justice?

Na-prvni-pohled perexTessa Ensler (Marie Štípková) je elitní obhájkyní. V soudní síni se cítí jako doma a její práce ji nesmírně baví. Aby vyhrála, je ochotná udělat cokoliv. Promyslet dokonalou taktiku, pokládat správné otázky, po kterých mohou nás...

Film

Méďa aneb když plyšáček ožije

Film Meda plakatKdo má rád americké filmy, může se jít podívat na nový americký film Méďa, a jakmile ho zhlédne, nemusí ani přemýšlet, o čem vlastně ten film je. Hlavně, že se zasmál, až padal na opěradlo sedadla před sebou. Naví...