Vyhlášení výsledků literární soutěže Nejkrásnější milostný příběh

Vyhlášení výsledků literární soutěže Nejkrásnější milostný příběh

Tisk

final2 (2)A je to tady! Máme pro vás výsledky naší literární soutěže, v níž jste měli za úkol napsat milostnou povídku. Příběhů lásky se sešlo poměrně dost a všem účastníkům za ně srdečně děkujeme. Vítěz ale může být pouze jeden a vyhlásili jsme krásná tři místa, která budou odměněna. Vaše povídky také brzy zveřejníme, aby si je mohl každý přečíst. Pojďme tedy na to, určitě už jste hodně zvědaví, jak to dopadlo.

První místo jednoznačně obsadila Hana Hermanová s povídkou Cancfranc. Na pěkném druhém místě se umístila Hodina duchů Dalibora Boubína a třetí místo získala povídka Mořská nymfa, kterou napsala Nataša Richterová. 

Už teď se můžete připravit na novou soutěž a zasílat nám své příspěvky. Informace k nové literární soutěži najdete zde.

Vítězům blahopřejeme a individuálně se jim ozveme!

final2


 

Partneři

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Básničky o vysavači a jiných domácích pomocnících

Basnicky o vysavaci 200Básničky o vysavači a jiných domácích pomocnících věnuje Michaela Peterková Johance a Samovi. Nevím sice, kdo jsou Johanka a Sam, ale myslím si, že právě dostávají bezvadný dárek.

 <...

Divadlo

Divadelní Flora začíná ve čtvrtek – světovou taneční premiérou

alt16. ročník tradiční olomoucké přehlídky odpočítává poslední hodiny do svého začátku. Čtvrteční a páteční program nabízí premiéru a první reprízu exkluzivní taneční koprodukce Power Power Dance, která vzniká speciálně pro festival s podporou

Film

Ta, která odešla

TKO CSFDV roce 1997, poté, co strávila třicet let ve vězení, se Horácia vrací do normálního světa, který je pro ni ale cizí. Její manžel je mrtvý, syn nezvěstný. Jediný, kdo jí zůstal, je její dcera. Horácia ví, že za její uvěznění může její bývalý bohatý m...