Vydejte se na putování po Skotsku

Vydejte se na putování po Skotsku

Tisk

po stezkach200Raynor Winnová ví, že zdravotní stav jejího manžela Motha je den ode dne horší. Naději vkládá do léku, který už jednou fungoval. V minulosti je v jejich nejtěžší hodině zachránilo splynutí s přírodou. Nyní doufají, že dokáže znovu čarovat.

 

 

Kniha rozebírá závažná témata, jako je klimatická krize, migrace či bezdomovectví. Zároveň je ale ústředním tématem boj se smrtelnou nemocí manžela Motha, který trpí vzácným neurodegenerativním onemocněním zvaným kortikobazální degenerace.

Více o knize najdete v naší recenzi: Raynor a Moth tentokrát vyrazili po skotských stezkách

Soutěžní úkol: Jaký je originální název této knihy?
Správnou odpověď naleznete zde.

Odpověď zasílejte na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , do předmětu mailu napište Skotsko a nezapomeňte připojit celé jméno a adresu. Duplicitní a neúplné maily budou ze soutěže vyřazeny.

Uzávěrka soutěže bude 26. května 2024

po stezkach

Z došlých odpovědí, které budou splňovat všechny uvedené podmínky, vylosujeme jednoho výherce, kterému zašleme knihu Po stezkách od Raynor Winnové.

Výsledky se jménem výherce zveřejníme po ukončení soutěže v souhrnném článku v této rubrice a informaci o výhře zašleme mailem.

Přejeme hodně štěstí a děkujeme nakladatelství Kazda za soutěž!


 

Partneři

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Neil Cross: Pohřeb – britský krimi skvost


pohreb 200Nakladatelství Moba sází na kvalitní moderní britskou literaturu. Přede dvěma lety vydala Moba knihu Posedlost od Neila Crosse, která si u nás našla příznivce hlavně díky poutavému seriálu Luther. A Crossovi zůstali věrní, neboť v únoru vyšlo j...

Divadlo

MACBETH – Too Much Blood, klasika tak trochu jinak

ldy MacbethDivadelní adaptace jednoho z nejznámějších děl mistra dramatu, Williama Shakespeara, v podání českého filmového a divadelního režiséra a dramatika Davida Jařaba svou nevšedností a minimalismem, až komiksovou stručností textů a precizním zpodobn...

Film

Bulhaři představují svou filmovou tvorbu

bulhari slanchevo200Bulharské filmy téměř neznáme. Do tuzemských kin se jeden takový naposledy dostal před více než deseti lety (Dopis do Ameriky), v poslední době se bulharské tvorby občas dotkne televizní Cinemax (Tilt, Ten...