Magická síla kamenů

Magická síla kamenů

Tisk

magicka sila kamenu200V září nás nakladatelství Metafora oblažila příjemnou knížečkou Magická síla kamenů od Judy Hallové. Tato krásně ilustrovaná kniha odhaluje krystaly a speciální techniky, které vám mohou pomoci dosáhnout pozitivní změny ve vašem životě. S touto knihou a krystaly můžete uskutečnit své sny!

 


Autorka nejpovolanější

Judy Hallová (1948 - 2021) se zabývala kameny a jejich léčivými účinky více než 45 let. Je považována za průkopnici v práci s krystaly a mezinárodně uznávanou odbornicí. Její knihy Kameny od A do Z 1–3 a Kameny v praxi byly přeloženy do 16 jazyků a staly se světovými bestsellery.

Kameny a magie v jednom

Magická síla kamenů odhaluje, jak můžete pracovat se silou krystalů a proměnit tak každou oblast svého života. Naučte se využívat zákon přitažlivosti – princip, že podobné přitahuje podobné – a přivolejte si do svého života pomocí krystalů vše, po čem toužíte.

Krystaly vám pomohou dostat se do souladu s vesmírem, což z nich dělá mocný nástroj pro manifestaci – přivolávání – toho, co v životě chcete. Ať už hodláte přitáhnout lásku, prosperitu nebo nové příležitosti k úspěchu, existuje krystal, který vám může pomoci.

V knize Magická síla kamenů vás Judy Hallová, jedna z nejprodávanějších světových autorek knih o kamenech, naučí, jak používat krystaly k posílení schopnosti manifestovat. Zákon přitažlivosti funguje na principu, že podobné přitahuje podobné – krystaly, které již samy o sobě mají silné vibrační energie, mohou váš záměr umocnit a přesně zaměřit. Dozvíte se, jak vycítit energii krystalů a vybrat si ty správné, s nimiž můžete pracovat. Součástí knihy jsou podrobné profily více než sedmdesáti krystalů, které mají výjimečné vlastnosti, jako například: tyrkys, tygří oko, achát, rubín, růženín, citrín, jaspis.

„Přivolejte si do života hojnost, zdraví a štěstí“

Tato příručka pro spirituální práci s kameny je plná nádherných barevných fotografií, přináší přehledné členění a hlavně návody na to, jak s kameny meditovat a používat je u nejrůznějších rituálů. Na zoubek se podíváme jak těm nejznámějším kamenům, tak i celé řadě méně známých a vzácných - a to jistě potěší všechny příznivce minerálů a magických rituálů. Pokud jste otevřeni esoterice, rituálům nebo si jen chcete vyzkoušet očistnou energii kamenů, tato příručka vás jistě potěší.

magicka sila kamenu

Název: Magická síla kamenů
Autor: Judy Hallová
Žánr: populárně naučná literatura, esoterika
Originální název: (2022)
Nakladatelství: Metafora
Rok vydání: 2023, brožovaná vazba
Počet stran: 160
Hodnocení: 90 %

Odkaz na web: https://www.grada.cz/magicka-sila-kamenu-13687/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Marie Křížová: „Mám krásnou práci"

Marie Krizova perexV dnešním rozhovoru se dočtete, co muzikálové herečce a zpěvačce Marii Křížové dala účast v televizní show a jak se chystá na hlavní roli Agnes v novém nastudování muzikálu Krysař, jehož premiéra proběhne v září v Divadle Kalich....

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Nový pořad má předejít vážným nehodám na elektrokolech

neriskuj 200Předejít vážným zraněním na elektrokolech chce nový pořad s názvem Ne-riskuj, kterým provázejí moderátor Jan Rosák a biker Richard Gasperotti. Uživatelé elektrokol se v něm dozví, jak jezdit bezpečně a snížit pravděpodobnost nehody nebo pádu a ...


Literatura

Nejkrásnější knihy roku

svet knihy nejkrasnejsi knihaSoutěž Nejkrásnější české knihy roku 2011 proběhla už v květnu 2012, těsně před zahájením veletrhu Svět knihy na Výstavišti v Praze - Holešovicích, přesto si můžeme znovu upřesnit, které knihy...

Divadlo

Scapino a mafiáni na jevišti zlínského divadla

MDZ Scapino 200Ostře nabitou komedii Scapino v režii Romana Groszmanna uvede Městské divadlo Zlín v sobotu 4. listopadu v 19 hodin ve Velkém sále. Méně známou Molièrovu komedii Scapinova šibalství nastudoval režisér ve vlastní adaptaci. Původní příběh, ...

Film

Jak se utvářejí naše české minulosti?

Konstrukce minulostiKamil Činátl se již v knize Dějiny a vyprávění (recenzováno zde - http://www.kultura21.cz/literatura/3092-palack...