Nejlepší violoncellista na světě vystoupí hned dvakrát v zahradách na zámku Kroměříž

Nejlepší violoncellista na světě vystoupí hned dvakrát v zahradách na zámku Kroměříž

Tisk

hauser200Vyzbrojený jiskrou ze svého prvního vyprodaného sólovového koncertu v pražské O2 Areně připravil HAUSER pro svoje fanoušky ještě větší a poutavější show.

 

 

Nezmeškejte dokonalé spojení emocí a klasické hudby. Bad boy mezi instrumentalisty a zakládající člen 2Cellos, známý jednoduše jako HAUSER, vystoupí v rámci svého celosvětové turné „Rebel with a cello” pod širým nebem.

Buďte i vy součástí světové show klasické hudby, která si získala srdce lidí po celém světě. HAUSER přinese své charakteristické vystoupení plné unikátních vizuálních efektů a romantických, expresivních a hravých tónů.

Hudební rošťák a romantik – tak Hausera znají jeho fanoušci, a to především prostřednictvím dechberoucích videí, jako je například nesmírně populární „Beach Party” nebo snový vizuální koncept „Alone Together”.

Úspěch HAUSERA sahá daleko za hranice mnoha milionů sledujících na YouTube, Facebooku a Instagramu, kde má oddanou mezinárodní fanouškovskou základnu, která se neustále rozrůstá. Má také na kontě miliardy audio streamů a zhlédnutí videí napříč platformami sociálních médií. Chorvatský violoncellista je fenomén, který je jak virtuóz, tak neodolatelný a živočišný performer. Pro HAUSER-ovy fanoušky jde možná jednoduše o jeho schopnost sjednotit generace milovníků hudby.

hauser

HAUSER, ŽIVĚ. REBEL WITH A CELLO. Celosvětové turné.
Sobota 27. 7. 2024, 20:00
Pátek 26. 7. 2024, 20:00 - VYPRODÁNO
Arcibiskupský zámek a zahrady Kroměříž

Vstupenky a více informací:

https://goout.net/cs/listky/hauser/lqcw/
https://www.facebook.com/hauserofficial
https://www.instagram.com/hausercello/
https://www.youtube.com/channel/UC09GemGjss3hPdljwtJ8TPA


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Inspiraci nacházím v každodenním životě,“ říká Daniel Barták, který uspěl v naší literární soutěži u poroty i čtenářů

daniel bartak literarni soutezNa jaře letošního roku jsme vyhlásili literární soutěž. Soutěžící měli napsat erotickou povídku. Je pravdou, že hned na počátku si porotci museli vyjasnit i to, co je ještě erotika a co už je za hranou… V ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...


Literatura

Chcete se bát? Linda Greenová: Před pikolou za pikolou

 

pred pikolou za pikolou 200

V říjnu vydalo nakladatelství Bookmedia první román britské autorky Lindy Greenové v naší zemi, Před pikolou za pikolou. Připravte se n...

Divadlo

Zdenek Merta a Leona Machálková se potkají u klavíru v MdB

merta 200Zdenek Merta není jen známý a úspěšný skladatel a klavírista, ale také zpěvák, showman, vtipný společník a zábavný vypravěč. Diváci Městského divadla Brno jej velmi dobře znají i jako zdatného moderátora neobvyklé divadelně-hudební talk show Zdenek M...

Film

Jak se lidé chovají za války a jak o ní smýšlejí

total2000Volná řada sborníků nazvaných Kultura a totalita je prozatím rozčleněna do pěti svazků.

...