Ke$ha rozdováděla pražskou SaSaZu

Ke$ha rozdováděla pražskou SaSaZu

Tisk

kesha perexAmerická popová zpěvačka Kesha Rose Sebertová (26) se minulý čtvrtek objevila v Praze, a to z jednoho jediného důvodu – aby předvedla další šílenou show pro své natěšené příznivce.

 

 

 

Bylo krátce po osmé hodině, když jsem spolu se svou kamarádkou a výtečnou fotografkou Jitkou Říhovou, fotící pro ireport.cz, vešel dovnitř areálu, kde se měl koncert odehrávat. Klub zářil všemi barvami, obsluha byla vlídná a příjemná. Nedočkavě jsme čekali, až někde spatříme blonďatou divu, abychom mohli ukořistit její fotku, popřípadě prohodit pár slov. Marně. Kesha byla totiž celou dobu v zákulisí, kde se nejspíš připravovala na své vystoupení. Čas nám tedy vyplnila slovenská bomba Mista a český rapper Raego. Pak ale konečně přišlo to, na co se všichni tak moc těšili. Světla pohasla a vzápětí popová hvězda způsobila u všech natěšené reakce svým příchodem. Ulítlá Kesha své fanoušky opravdu nešetřila. Nechyběl ani kouř, ani meče, stříkání šlehačky nebo vody do publika, a vrcholem pro mě byla ruční cirkulárka.

kesha1

Celé vystoupení se skládalo ze tří aktů. První akt byl provázen klasickým popovým stylem Keshi, druhý se změnil na úžasný rockový koncert, možná by zpěvačka měla uvažovat o změně stylu, protože si osobně myslím, že by jí to jen pomohlo, a třetí akt byl návratem ke kořenům. Za celé vystoupení Kesha i její hudební a taneční doprovod vystřídali nepřeberné množství kostýmů, chvílemi jsem si připadal, jako bych byl v cirkuse a ne na hudebním koncertě – ale to vše patří k charakteru samotné zpěvačky. Žádná show s ní není fádní nebo průměrná. Je to divočina, džungle, která vás vsákne dovnitř a vyplivne na poslední atrakci dezorientované, ale spokojené.

kesha mece

O celou akci se postarala Dominika Janigová, pracující pod záštitou hlavičky Fource Entertainment, která udělala vše, co bylo pro tuto show potřebné a všechny starosti s ní spojené ležely převážně na jejích bedrech. Nezbývá než dodat, že se na Keshu my všichni opět budeme do budoucna zase těšit, protože takovýchto vydařených akcí není nikdy dost.

Foto: Jitka Říhová


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

PEPSON SNĚTIVÝ

pep 200Jak se stalo, že se z ekonoma stal spisovatel? - Spíš bychom se měli ptát, jak se z hudebně a literárně orientovaného člověka stal ekonom – byť pouze inženýrským diplomem, ne zaměřením či snad nedejbože mentalitou. V šedi osmdesátých let byly v Jablon...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Břicháč Tom: Máme to rádi zdravě

mame to radi zdrave 200V září vyšla vlastním nákladem už pátá kniha Břicháče Toma, člověka, který dokázal za rok díky vyvážené stravě zhubnout 27 kilo. Spolu s manželkou Lucií nám nabízí knihu šikovnou Máme to rádi zdravě, která přináší „hodně d...

Divadlo

Muzikál Doktor Faust odtajnil kostýmy a jde do finále

doktor faust 200Muzikál Doktor Faust je nový, původní, český, muzikál autorů Vojtěcha Adamčíka a Jana Batysty, o kterém se mluví již několik měsíců. V repertoáru jej bude mít Divadlo Na Maninách, kde 22. září 2022 bude mít světovou premiéru. Ještě předtím ...

Film

Raubíř Ralf aneb když padouch začne toužit po uznání!?

taubir ralf disnesyWalt Disney Pictures v posledních dnech uvedl v kinech dlouho avizovaný, originální a vychvalovaný videoherní animák Raubíř Ralf, a soudíme-li podle premiérových tržeb ve výši 49 milionů dolarů, leg...