Louise L. Hay: Dokážu to!

Louise L. Hay: Dokážu to!

Tisk

dokazu to 200Ať potřebujete v životě podpořit v čem chcete, tohle jsou dobří malí pomocníci. Přirovnala bych je ke kamarádce, která vám každé ráno velmi bezstarostně zašeptá do ucha něco, co vážně potřebujete vědět. Slyšet a procítit. Jak se na chvíli oprostit od zjitřelých emocí a nechat sobě vydechnout.

 

Právě ten pocit, "hurá, můžu si vydechnout, protože nic se nejí tak horké, jak to vypadá", na mne z těchto kartiček nejvíce vystupoval. 

Skvělé jsou jako podpora, když s nadšením potřebujete něco začít, ukončit, nebo se do toho pořádně opřít.

Můžete sledovat, která témata nejvíce vytahujete? Není na tom něco?

Afirmace můžete používat i tak, jak autorka doporučuje. Dávat si je na oči, na poličky, oltáříčky, do auta, darovat je kamarádům, ale i náhodným chodcům. Karty jsou o radosti, o tom, že pomyslet si o sobě jednou denně něco hezkého je to nejlepší, co pro sebe můžeme v každé situaci udělat.

Tak věřte, že Dokážete to!!!

Osm oblastí v kartách je definované jako:

  • Milostné vztahy
  • Bohatství
  • Zdraví
  • Odpuštění
  • Tvořivost
  • Zvládání stresu
  • Úspěch v podnikání

O autorce

Louise L. Hay, světově uznávaná autorka knihy Miluj svůj život, vytvořila těchto 49 karet, zaměřených svými afirmacemi na osm základních oblastí našeho života: milostné vztahy, bohatství, zdraví, tvořivost, zvládání stresu, úspěchu v podnikání, sebevědomí.

IMG 20210812 145501

Dokážu to! karty V PEVNÉ KRABIČCE
Popis: 49 karet ve tvaru SRDCE (lesklé)
Autorka: Louise L. Hay
Překladatel: Kateřina Císařová
Ilustrátor: Joan Perrin-Falquet
Originální název: I Can Do It! cards
Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE, 2021

Hodnocení: 90 %

www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/inspiracky/000510_dokazu-to-karty.php


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

TEREZA KOSTKOVÁ: K PLNOHODNOTNÉMU ŽENSTVÍ PATŘÍ MUŽ

Tereza Kostkova 200Krásnou herečku a moderátorku Terezu Kostkovou čeká náročný podzim – natáčení seriálu, moderování nového pořadu, představení v divadle. Na tiskovou konferenci FTV Prima v Mikulově dorazila odpočatá...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Jak pejsek s kočičkou myli (v knihovně) podlahu

Lobzy perexJistě se mnou bude většina z vás souhlasit, že knížka Josefa Čapka Povídání o pejskovi a kočičce je velmi půvabná. Že má stále místo nejen v našich srdcích, ale i v srdcích našich rodičů, prarodičů...

Z archivu...


Literatura

Neviditelné řemeslo aneb Tajemství redakční práce vám rozšíří obzory

Neviditelné řemesloJste milovníkem knih a chcete znát i pozadí vzniku samotné knihy? Co všechno stojí za vydáváním knih než se vám dostane pod čtenářské oko? Přesně tímto se zabývá Neviditelné řemeslo s podtitulem Tajemství redakční práce.

...

Divadlo

Máma říkala, že bych neměla: divadelní hit pro matky i dcery ve Vršovickém divadle MANA

mama rikala 200Říkáte si, že svoje dítě vychováte úplně jinak než vaši rodiče? Máte starosti s dětmi? A také vám máma říkala, co by se mělo nebo nemělo? I o tom je nová hra o rodinných vztazích Máma říkala, že bych neměla uznávané anglické autorky Char...

Film

Ostrava Kamera Oko představuje filmy z pohledu kameramanů

zahájení okoLaické publikum se především vyzná v hereckých osobnostech. Na druhém místě nás zajímá režie, nicméně jména kameramanů zůstávají v pozadí. To ovšem mění festival, kterému se v Ostravě říká OKO. Jedinečná událost svéh...