Joe Navarro, Jana Vohralíková, Anne-Maartje Oud a Radim Pařík představí esence umění komunikovat

Joe Navarro, Jana Vohralíková, Anne-Maartje Oud a Radim Pařík představí esence umění komunikovat

Tisk

Radim Pařík křest knihy 02Komunikační dovednosti ovlivňují každodenní život lidí, přesto jsou významně podceňovány, a to v soukromém i v byznysovém světě. Nad tím, jak zlepšit lidské životy zvládnutou komunikací a vzájemnou interakcí budou diskutovat špičky komunikace, diplomacie a vyjednávání na Pražském hradě ve čtvrtek 12. října. Konference s názvem „Klíč komunikace“ má podtitul „Tajemství naděje, které odemyká lepší výsledky, emoce i byznys“. Pořadateli netradičního C-level setkání jsou Asociace vyjednavačů, Expertní Board 21 a Agentura Bubnovi.

Poprvé do České republiky zavítá osobně světová jednička na nonverbální komunikaci a řeč těla Joe Navarro. Je jedním ze zakládajících členů elitního programu Behaviorální analýzy FBI a sloužil i jako velitel týmu jednotek SWAT. Joe Navarro působil v FBI 25 let. Zaměřoval se na odhalování špionů a nebezpečných pachatelů trestných činů. Po odchodu do důchodu se stal autorem několika světových bestsellerů. V závěru konference naváže Joe Navarro osobním tréninkem na prezentované téma „Tajemství řeči těla“.

Prezentujícím na konferenci bude také současná nejvyšší státní úřednice České republiky, kancléřka prezidenta Petra Pavla paní Jana Vohralíková, která v minulosti působila na ministerstvech informatiky a kultury, byla náměstkyní předsedy legislativní rady vlády, ředitelka odborných útvarů předsedy vlády Jana Fischera a do roku 2020 pracovala jako kvestorka České zemědělské univerzity v Praze. V září 2019 ji jmenoval kancléřkou Senátu jeho předseda Jaroslav Kubera. Vedoucí kanceláře prezidenta Jana Vohralíková představí „Tajemství vyjednávání v nejvyšších patrech a naději v lepší budoucnost“.

Radim Pařík křest knihy 02

Radim Pařík a křest knihy

Další mezinárodně uznávanou hostkou konference je expertka na komunikaci se složitými osobnostmi Anne-Maartje Oud. Více než 20 let pracuje jako trenérka a poradkyně v oblasti lidského chování. Tvoří individuální programy rozvoje pro vrcholové manažery nejúspěšnějších světových firem jako Google, Mercedes Benz, BDO nebo Louis Vuitton Moët Hennessy. Anne-Maartje Oud se specializuje na zlepšování pracovního prostředí a zdokonalování komunikačních dovedností. Je často citována prestižními světovými médii a odbornými časopisy.

Účastníci konference budou moci absolvovat její trénink „Komunikace se složitými a nebezpečnými osobnostmi“.
Spolupořádající Asociaci vyjednavačů bude na konferenci reprezentovat její prezident Radim Pařík. Radim je v současnosti nejznámějším a médii nejcitovanějším profesionálním vyjednavačem v České republice. Je autorem populárně naučného bestselleru “Umění vyjednat cokoliv” a jako jediný Evropan se stal spoluautorem nově vznikající knihy „Empatické vedení lidí“ Chrise Vosse, autora jedné z nejprodávanějších knih světa o vyjednávání “Nikdy nedělej kompromis”.

Radim působil jako místopředseda představenstva druhého největšího retailového řetězce na světě skupiny Schwarz. Po několikaletém pobytu v Německu a Polsku se rozhodl věnovat rozvoji českého byznysového prostředí ve vyjednávání, rétorice a vedení lidí. Na konferenci bude prezentovat téma „Tajemství zvládání ega v diskusích“ a povede trénink k vícestranným vyjednáváním.

Kniha Umeni vyjednat cokoliv Grada Parik (1)


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Jakub Urban se po letech vrací na parník Tyrš a slibuje návrat do zlatých časů taneční muziky

Urban perexUž v sobotu 4. července znovu vypluje parník Tyrš, tentokrát bude jeho kapitánem DJ Jakub Urban. Vystudovaný právník a pravidelný florbalista je hlasem radia City a tuzemské diskotéky brázdí už osm let.  Jelikož se netají velkým žánrovým rozptyle...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Vyplatí se ve světě obchodu tahat za provázky, jako to dělá lord Varys nebo Malíček?

got 200Hra o trůny je obrovským fenoménem posledních let, kdy knižní příběhy dostaly televizní podobu. Dotýká se i těch, kteří seriál nesledují, protože nadšenců je všude okolo spousta. I já jsem nakonec podlehla a konečně rozumím tomu, odkud vane ta všudypří...

Z archivu...


Literatura

Račte vstoupit do muzea dinosaurů

Dinosaurium 200Dinosaurium je nejnovějším přírůstkem do řady Račte vstoupit do muzea a za mě jde o skvělou nástavbu knihy Příběh života: Evoluce.

 

...

Divadlo

Olomoucká Liška B. je inscenace půvabná a svébytná i díky silné hudební složce

liska b 200Kdysi jsem viděl v hukvaldském amfiteátru operu Příhody lišky Bystroušky, což na mě natolik zapůsobilo, že jsem se stal milovníkem hudby Leoše Janáčka. Jenomže očekávaná premiéra inscenace nazvaná Liška B., která proběhla v pátek 19. ledna v Morav...

Film

Nemám Vánoce rád a Silvestr přímo nesnáším, říká režisér Zdeněk Troška

zdenek perexI když v poslední době slavil v kinech úspěchy s komediemi nebo pohádkami, filmografie Zdeňka Trošky má přece jenom rozmanitější žánrový rozměr. Patří tam třeba historický film Poklad hraběte Chamaré nebo kom...