Heather Roan Robbins: Hvězdné kódy

Heather Roan Robbins: Hvězdné kódy

Tisk

hvězdné kódyPonoření se do svých otázek a hledání odpovědí může být velmi uspokojující. S Hvězdnými kódy dvojnásob. Jsou to naprosto bezchybné karty pro každého, kdo potřebuje odpovědi, a přitom se nechce koupat v duchovních řečech. Příručka je ohromná studnice moudrosti a zajímavých nápadů. Od klasických výkladů po speciální výklad ve spojení s vaším horoskopem, ale také pro prosté povídání si s kartami. To všechno.

 

Rozhodně jsem si velmi rychle karty Hvězdné kódy zařadila mezi ty, které čas od času vezmu do ruky a svěřím se jim, jsou rázné, jednoznačné, a v textech i tom, co mi docházelo v souvislostech u výkladů, jsou velmi přesné. Jako by tušily, jakými směry se vydává lidská psychika a jaké jsou metody, jak překonat to, či ono.

A vůbec se nevyjadřuji o tom, jak jsou přesné. Neskutečně. Naprosto jasně poznaly, kdy potřebuji klid, a kdy potřebuji jít vpřed a udělat nějaký krok. Jak je to možné?

Můžeme si o vykládání karet myslet cokoliv, ale Hvězdné kódy se poněkud vymykají. Jsou na jednu stranu hluboké a velmi symbolické, ale autorkám se podařilo vnést do nich praktickou stránku, která je využitelná téměř okamžitě.

Ani netřeba velkého seznamování, Hvězdné kódy jsou prostě hned připraveny a ve svých slovech k nám promlouvají jazykem, který známe a jež se není třeba dlouze učit ani se na něj snad ladit. Prostě kamarádka, která ukáže prstem přesně do černého: To jsou ony!

Výuka astrologie i symboliky

Kromě karetních významů a obyčejných výkladů, lze karty využít i v rámci výuky astrologie, protože její základy, souvislosti jsou tu také vysvětleny. A pak se už můžete ponořit do jednotlivých významů a pustit se do vlastního vykládání. Ukáží se drsní učitelé našeho života, možnosti do budoucna, silné stránky, slabiny. Všechny rady, které karty dají, slouží k růstu vašemu i vašich blízkých.

Dokonalé kartičky!

O autorech:

Heather Roan Robbins má více než čtyřicet let zkušeností práce s rituály a intuitivní astrologií, publikuje v časopisech, podcastech a má svou astrologickou praxi. Její svěží a moderní vhled je protkán moudrostí použitelnou v běžném životě. Žije v Montaně a astrologii se věnuje i její partner.

Lucas Lua De Souza je tatér, který od dětství miluje umění a ač nemá odpovídající vzdělání, vypracoval si svůj dokonalý styl a kariéru. Žije v Melbourne a pro svou práci žije tělem i duší.

Original: Starcodes Astro Oracle

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2023, www.synergiepublishing.com

Hodnocení: 100 % (grafika, symbolika, vysvětlení i praktické použít - vše dokonalé!)

hvězdné kódy

 


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Jaroslava Lišková Mašková: Při výrobě šperků experimentuji

archiv Jaroslava Lišková MaškováMiluje barvy a ráda recykluje netradiční materiály. Šperky dělá například z kávových kapslí. Při výrobě používá drátky, látky, lana, PET lahve a zbožňuje proces jejich přeměny v originální...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Veselé písničky o zvířátkách

veselePisnicky perexDěti mají rády písničky. Úplně nejraději mají ty veselé o zvířátkách a jsou šťastné, když si mohou v refrénu zamňoukat, zaštěkat nebo zakrákat. Děti milují zvuky všeho druhu. Nejlépe jim však zní melodie. Proto si myslím, že tato k...


Literatura

Lichožrouti přicházejí potřetí

200 LichoNedávno vyšla kniha Lichožrouti navždy, třetí pokračování mimořádně úspěšného příběhu sepsaného Pavlem Šrutem a ilustrovaného Galinou Miklínovou. Kdo to jsou lichožrouti? Přece tvorové, kteří žerou ponožky – takže jejich majiteli pokaždé chybí nějaká ...

Divadlo

Kulturní tip: Triptych Together Alone poprvé 18. července v PONCI

Together Alone Lost4 foto Vojtech Brtnicky nahled (2)Pražské divadlo PONEC 18. července od 20 hodin uvede v předpremiéře triptych Together Alone ukrajinské umělkyně Yany Reuto...

Film

Slovenská literatura mezi námi

SlovFilm perex
Pro filmové fandy, kteří slovenštinu ještě nepovažují za nesrozumitelný jazyk a bez váhání si v něm čtou, jsou určeny následující řádky. Rád bych příznivcům kvalitního čtení o pohyblivých obrázcích – a nejen o nich - prozradil, že ...