Dárkové poukázky Letních shakespearovských slavností přináší nevšední zážitky, a ještě něco navíc

Dárkové poukázky Letních shakespearovských slavností přináší nevšední zážitky, a ještě něco navíc

Tisk

shakespeare 200Od 1. prosince jsou v síti Ticketmaster v prodeji Dárkové ePoukazy na Letní shakespearovské slavnosti 2022. Krásný vánoční dárek v podobě ePoukazu umožní příznivcům Slavností obdarovat své blízké, a kromě bohaté nabídky představení garantuje i možnost přednostního nákupu vstupenek.

Že bude z čeho vybírat, potvrzuje výčet připravovaných titulů. Lákavým překvapením roku 2022 bude premiéra inscenace Macbeth v režii Jakuba Krofty. Na repertoáru opět budou nestárnoucí a léty prověřené hry, jakými jsou Veselé paničky windsorské, Hamlet, Mnoho povyku pro nic, Zimní pohádka nebo úspěšná premiéra léta 2021 – magická komedie Bouře.

„Diváci se často ptají, co znamená onen garantovaný přednostní nákup. Je to vlastně velmi jednoduché. Držitelé Dárkových ePoukazů mají možnost nakupovat vstupenky ještě před zahájením oficiálního předprodeje. S předstihem jim přijde zpráva ‚Pojďte nakupovat‘, a je to. O lístky si tak zabojují pouze s dalšími držiteli Dárkových ePoukazů,“ vysvětluje s úsměvem Libor Gross, umělecký ředitel.

Prodej Dárkových ePoukazů byl zahájen v síti Ticketmaster ve středu 1. prosince. Poukazy v hodnotách od 500 do 5.000 Kč jsou k dispozici do Prahy, Brna a Ostravy.

shakespeare

Zdroj foto: Letní shakespearovské slavnosti

Více informací najdete na www.shakespeare.cz a www.ticketmaster.cz.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Jsem neustále jednou nohou v Česku a druhou v Německu, říká zpívající textař Vlady Gryc

vlady gryc5Je to už několik let, co se zpívající textař Vlady Gryc objevil na scéně české populární hudby. Zatímco před třemi roky debutoval albem Já svý sny mám, kde mu kompletní hudbu složil německý muzikant Hellmut Sickel, za...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Parchant v klobouku, víc než „konverzačka“ v BuranTeatru v Brně

BT 2Už je to skoro zvyk. Profesionální divadelní soubor, kterému se říká Burani uvádí na jevišti pravidelně nové, často provokující díla ze světového repertoáru. Tak i divadelní hra pro pět herců, Parchant v klobouku, má zde českou premiéru.

...

Literatura

Lehne království popelem?

Království popela, perexKdo ví. Já osobně jsem napnutá jak kšandy, jak to se světem Aelin a jejích přátel dopadne. Víly, čarodějnice, lidé s magií i bez ní jsou v ohrožení. Armáda valgů je za humny a královna v poutech. Nikdo není v bezpečí. Bitva o holý život, ale i bu...

Divadlo

Večeru tříkrálovému něco chybělo

vecer trikralovy 200Do jedné z nejslavnějších komedií od klasika všech klasiků Williama Shakespeara - Večera tříkrálového se pustilo Městské divadlo Zlín.  Jedná se o první velký titul tohoto roku a na svědomí jej má režisér Jakub Nvota oblíbený dí...

Film

Král televizních příběhů František Filip

filipVraťme se do časů, kdy byla televize zásobena vynikajícími scénáři Jaroslava Dieta, Jiřího Hubače a dalších, kterých se posléze ujali mistři svého řemesla a pod jejich vedením vznikly ty nejlepší české seriály a televizní filmy. Tento krásný výlet do minul...