Paráda fest Frekvence 1 s Tomášem Klusem, Rybičkami 48, Martou Jandovou, Xindlem X, Slzou a dalšími hvězdami

Paráda fest Frekvence 1 s Tomášem Klusem, Rybičkami 48, Martou Jandovou, Xindlem X, Slzou a dalšími hvězdami

Tisk

parada fest 200V sobotu 13. srpna proběhne v krásném prostředí přírodního divadla Konopiště již pátý ročník hudebního festivalu Paráda fest Frekvence 1. Hned na dvou pódiích se představí samá zvučná jména jako Rybičky 48, Xindl X, Slza, Tomáš Klus, Marta Jandová, O5 a Radeček, Vojtaano, Pavel Callta, Thom Artway, Czech It nebo Dilated. Návštěvníci se mohou těšit také na setkání s oblíbenými moderátory Frekvence 1.


Na co těšit?

„Na Paráda fest Frekvence 1 se vždycky těšíme. Je to na skvělým místě a doufám, že letos bude teplo a dáme koupačku. Návštěvníci od nás uslyšej nejznámější pecky a taky některý nový songy. Doporučuju všem, ať si vezmou náhradní trenky, protože hrajeme nahlas,“ uvádí se smíchem frontman kapely Rybičky 48 Kuba Ryba. Návštěvníci se mohou těšit i na autogramiádu a osobní zážitky s moderátory Lubkou Ponížilovou, Mírou Michálkem, Janou Knížkovou, Romanem Mikeschem a Robinem Sobkem.

parada fest-0

V rozhovorech s umělci se budou populární dvojice Rána a Odpoledne na Frekvenci 1 střídat. Výběr toho nejlepšího pak odvysílá Frekvence 1 do éteru. Pro nejmenší bude k dispozici dětský koutek s nafukovacími hradem nebo atrakcemi. Chybět nebudou ani stánky s kvalitním jídlem a pitím či vynikající zmrzlinou.

„Paráda fest je úplně super, budu tam již podruhé. Moje celá kapela se už strašně těší, protože máme pár nových písniček. Je to kousek od Prahy, tak mohu vzít celou moji rodinu, aby se přišla podívat. Navíc je to nádherném prostředí,“ říká nadšeně zpěvačka a moderátorka Frekvence 1 Marta Jandová.

parada fest2

Praktické informace:

Přírodní divadlo Konopiště se nachází nedaleko Benešova. Po celý den až do večera jsou vypravovány speciální kyvadlové busy, které návštěvníky zdarma přepraví na trase Benešov nádraží – Konopiště a zpět. Novinkou je v Benešově celodenní parkování v parkovacím domě za 30 Kč. Dům se nachází v těsné blízkosti autobusového terminálu a vlakového nádraží Benešov u Prahy v Nádražní ulici.

A ještě do nejdůležitější na závěr: vstupenky na festival je možné zakoupit v síti Ticketstream. https://www.ticketstream.cz/akce/parada-fest-frekvence-1-116166

paradafest plakat

Více informací:

Web: https://paradafest.frekvence1.cz/
Facebook: https://www.facebook.com/paradafest
Instagram: https://www.instagram.com/paradafest_f1/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Tina byla jen jedna a já jsem já, říká Soňa Drábková

sona200I když si Soňa Drábková nikdy nehrála na modelku, přesto začala pózovat a „visí“ na výstavách a jako manekýna předvádí na módních přehlídkách. Dříve ji bavil také moderní tanec, kde ji před devíti lety objevil jistý fotograf a ona stala tváří na jeho fot...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Mami, miluju! Knížka od Palána se zaměřuje na vztahy mezi matkami a dcerami

big mami-miluju-nyK-514699 (2)Aleš Palán znovu zabodoval. Tentokrát vsadil na spletité vztahy matek a dcer, ženskou úlohu, a to, když to žena nemá v životě snadné. Co za tím vším stojí? Rozvrat původní rodin...

Divadlo

Osmyčky, totální unférie z dějin národa českého

Osmycky plakatProsím ten název není s hrubkou. Autoři opravdu svůj kabaret nazvali Osmyčky. V brněnském Městském divadle se představili místní autoři, kteří už mají za sebou několik inscenací, většinou uváděných v létě na Biskupském dvoře Moravského zem...

Film

Severský filmový podzim – Ptáci nad průlivem

ptaci 200I v pátek 10. listopadu jsem vyrazila na film v rámci festivalu Severský filmový podzim do pražského kina Lucerna. Tentokrát padl výběr na válečné drama Ptáci nad průlivem, který přibližuje osudy dánských Židů a pokusy o jejich záchranu před běsnícími nacisty.