Kapela Skyline vyráží na podzim do klubů s novou zpěvačkou

Kapela Skyline vyráží na podzim do klubů s novou zpěvačkou

Tisk

skyline200Jedna z nejživelnějších domácích elektronických kapel se vrací do klubů. Ve svém čele má od letošního roku po boku MC Jacoba novou zpěvačku Nvtvlii. Klubových zastávek bude celkem šest, startují v Brně 10. listopadu.

 

 

Elektronická parta Skyline se musela v letošním roce vypořádat s odchodem zpěvačky Marky Rybin, která přestala stíhat dvě kapely a rozhodla se věnovat už jen pouze Gaia Mesiah. Marku nahradila talentovaná Natálie Míšová aka Nvtvlie. Společně s ní Skyline připravují novou, v pořadí už devátou řadovou desku, která by měla vyjít příští rok.

„Na Natálii jsme dostali tip od Mejly z kapely Vypsaná fixa a můžeme říct, že jsme zase jednou měli velký štěstí,“ říká bubeník a zakládající člen kapely Radek Bureš. „Do Skyline zapadla skvěle a hlavně úplně přirozeně. Navíc ji vzali od začátku výborně i naši fanoušci. Vlastně jsme nezaznamenali v podstatě žádný negativní reakce, přestože podobný výměny většinou neprobíhají z pohledu fanoušků zrovna lehce. Nyní cítíme, že je vše na svém místě, s Natálií si rozumíme i v tvorbě nových skladeb a už se nemůžeme dočkat, až s tím půjdeme ven.“

skyline1

Natálie pak ke svému novému působišti dodává: „Jsem velmi ráda, že mi kluci dali šanci stát se součástí Skyline. Jejich důvěra mne do teď fascinuje. Musím říct, že první koncerty jsem měla docela strach, abych nezklamala je i fanoušky kapely. Strach neměl moc dlouhého trvání. Kluci jsou sehraní a dodali mi veškerou podporu, kterou si jen umím představit."

S Nvtvlií kapela úspěšně absolvovala celé festivalové léto, a to včetně velkých Majálesů v Praze a Brně nebo vyhlášeného festivalu Rock For Churchill ve Vroutku. Nyní nastal čas vyrazit v nové sestavě do klubů. Série koncertů odstartuje na brněnské Flédě, a to 10. listopadu. V listopadu pak Skyline vystoupí ve Vsetíně, Frýdku-Místku, Třebíči a Chrudimi. Poslední koncertní zastávku letošního roku plánují Skyline 1. prosince v pražském Lucerna Music Baru.

skyline2

10. 11. Brno, Fléda
11. 11. Vsetín, Bunkr
12. 11. Frýdek-Místek, Stoun
18. 11. Třebíč, Roxy Club
19. 11. Chrudim, R Klub
1.12. Praha, Lucerna Music Bar

Více informací: http://www.skylineweb.cz/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Režisérka Eva Toulová: „Tvorba filmu je vždycky risk.“

Toulova 200Eva Toulová je mladá česká režisérka, spisovatelka a výtvarnice, která se dnes věnuje převáženě režii. Má na kontě několik knížek, za sebou celovečerní film Šťastná, dokument Camino na kolečkách a jejím posledním počinem je film Jak se moří reviz...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Šestnáct povídek o průšvizích
ImageMám ráda povídky. Plně vyhovují mému pracovnímu nasazení. Většinou stihnu celý příběh přečíst dřív, než usnu. Dají se taky krásně louskat v tramvaji, autobuse i vlaku. Jsou to skvělí kamarádi. Proto ...

Divadlo

Hrabě Monte Carlo byl fascinující

HrabeMC perexMěstské divadlo Zlín přeneslo své návštěvníky do město hazardu – Monte Carla, kde se na malém zapadlém náměstíčku rozjela napínavá komedie plná lásky.

...

Film

Velká jízda za tornády

torn 200Film V oku tornáda (2014) je o městě Silverton, kde se během pár dní objeví spousta tornád. Akční snímek je o jízdě v autech, lítání v autech a odfukování lidí i s budovami.

...