Nástěnný kalendář NESPOUTANÁ ŽENA

Nástěnný kalendář NESPOUTANÁ ŽENA

Tisk

nespoutaná žena - kopieIdeální průvodce rokem pro ženy, které mají velké plány, velké vize a dost odvahy za nimi jít. Elegantní nástěnný kalendář lze využít nejen k vlastním poznámkám, ale i k velkolepému udržení pozornosti na sebe a svůj cíl.

Dokážu si představit, že tohle bude můj vlastní kalendář v ložnici, pracovně nebo jinde, kde bude sloužit pouze a jen k poznámkám k mé vlastní práci. Protože je tak silný.

Jeho podtitul zní: Bohyně. Bojovnice. Léčitelka. Rebelka.

A čím nás přivítá leden?

„Pamatuj, kdo jsi. Jsi stvořena z hvězdného prachu a měsíčního svitu, z mušlí a příběhů. Den co den se svět snaží upoutat tvou pozornost svým děním a nutí tě přehodnocovat důležitost každé věci. „Podívej se sem!“, „Zajímej se o tohle!“, „Zaměř se na tamto!“ Je ale na tobě pamatovat, kým v hloubi duše jsi, a zvolit si priority na základě toho, o čem víš, že je to v tvém životě nejpravdivější a nejkrásnější. Uchop své srdce jako zářivou hvězdu, protože tou je, a řekni: „Ne, tohle je to nejdůležitější.“ Když stavíš své srdce na první místo a zavrhuješ všechno, co uráží tvou duši, povstává Nespoutaná žena.“

A to je ono!

Já myslím, že to je velkolepý úvod do nového roku s potenciálem naprosto nás naplnit hrdostí a chutí žít.

Když se podíváme na další výzvy, jsou přesně takové, jaké si potřebujeme zopakovat a upevňovat v průběhu roku, nebo každého toho měsíce, když přijdou. Flexibilitu, opatrování sebe samé, upevňování své moudrosti. Budou se střídat chvíle, kdy budeme hledat své současné místo, vnímat úspěchy, ale i chvíle, kdy se budeme muset rozběhnout kupředu.

Popravdě, jsem docela natěšená na to si tento kalendář vyzkoušet!

Prostě jít a vždy se zamyslet. A možná ho v něčem poslechnout.

Minimálně v tom, co říká již v lednu: VŠE, CO URÁŽÍ TVOJI DUŠI, ZAVRHNI…

Výtvarnice: Angi Sullins je nespoutaná žena ve službách druhým, které jsou odhodlané povstat. V knihách a na seminářích, při individuálních mentorských setkáních a na svých turné Muse Juice, která se konají po celém světě, bere ženy na cesty sebepoznání, aby vrátily svým životům svobodu a svým srdcím nespoutanost.

nespoutana zena

Kalendář vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2023, www.synergiepublishing.com/cs/shop/kalendare/000567_nespoutana-zena-kalendar-2024.php


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Darujte pod stromeček rodinné vzpomínky v knihách Moniky Kopřivové

Koprivova1Pokud ještě stále nevíte, co darovat pod stromeček svým nejbližším, přinášíme vám skvělé tipy na vánoční dárky, které můžete najít na portálech Familium a Babičkářství! Rozhovor s jejich zakladatelkou vám prozradí více a možná i poradí, jaké nové knížk...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Libertango v podání Jaroslava Svěceného je plné lásky i pokory

libreTANGO1 perexLibertango v podání houslového virtuose Jaroslava Svěceného a akordeonisty Ladislava Horáka. Křest videoklipu, jehož autorem je kameraman Martin Hes, se ve čtvrtek 18. května uskutečnil v pražském koncertním klubu VIOLINO.

Z archivu...


Literatura

Mrtví prezidenti = Deadpool na hrad!

deadpool200Ztřeštěný Deadpool vtrhl v únoru nejen do kin, ale hlavně do našich komiksových končin díky nakladatelství Crew s Drákulovou výzvou. A ukázalo se, že poptávka po hláškujícím ne-tak-docela-hrdinovi je velká a proto nám vykutálený Deadpool přináší sv...

Divadlo

Jaké bylo první letošní LiStOVáNí v Holešově?

kluk z kostek 200V holešovském New Drive Clubu se v úterý 23. ledna uskutečnila zastávka z projektu LiStOVáNí zaměřená na knihu Kluk z kostek.

...

Film

Platívalo, že životaschopná je jen naplánovaná kinematografie

naplanovana kinematografie academiaPo Hulíkově knize Kinematografie zapomnění, která mapovala dění na úsvitu normalizace, vydává nakladatelství Academia další obdobnou publikaci Naplánovan...