Patříte k milovníkům plánování? Vyzkoušejte diář od značky MŮJ.

Patříte k milovníkům plánování? Vyzkoušejte diář od značky MŮJ.

Tisk

mujdiar2024 PEREXMohlo by se zdát, že papírové diáře mají dobu své velké slávy už dávno za sebou, ale není tomu tak. Milujete papír, ruční psaní poznámek a dekorování? Pokud ano, bude papírový diář vašim věrným společníkem i v následujícím roce.

 

 

mujdiar5

K základním požadavkům na diář bezpochyby patří praktičnost a přehlednost. No a když se k tomu přidají další účelné vychytávky, stane se z plánování zábavné dobrodružství. Takovýto diář nabízí česká značka MŮJ.DIÁŘ. V rozměru A5 je k dispozici hned v několika barevných provedeních.

mujdiar6

Jak diář vypadá uvnitř?

Celý týden je rozložený na jedné dvoustránce. Na levé straně najdete místo na zapsání poznámek a úkolů, na pravé pak jednotlivé dny, ke kterým si můžete zapsat povinnosti připadající na konkrétní datum. Samozřejmostí je uvedení svátků, měsíční fáze i časů západu a východu slunce.

mujdiar2

Na začátku každého měsíce se nachází prostor pro ohlédnutí se za uplynulým měsícem a stručné zhodnocení, co se vám během něj povedlo a na co se těšíte. Následuje krátká úvaha, diářová a osobní výzva a praktický měsíční přehled.

mujdiar1

Diář uzavírá shrnutí roku, takže si zde můžete zaznamenat všechny vaše úspěchy i úvahy nad uplynulým časem (co jste se naučili, jak jste se změnili, nejlepší a nejhorší chvíli roku, plány pro rok příští i vzkaz sobě samému, ke kterému se můžete kdykoliv vrátit).

mujdiar4

Po něm následuje ještě 32 volných tečkovaných stránek určených pro vaše zápisky. Aby se vám diář neotevíral, je opatřený elastickým páskem.

mujdiar3

Co na diáři oceníte?

- stylový design
- kvalitní recyklovaný papír
- dostatek místa na poznámky
- přehledné členění
- seznam cílů
- nástěnku vizí
- dvě všité textilní záložky
- sadu samolepek ladících s diářem
- kapsu
- letáček s radami, jak diář využít na maximum

mujdiar2024-modry

Více o diáři i o značce se dozvíte na stránce https://mujdiar.com.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

MerelyWild: „Naše hudba je inspirovaná životem a velkými sny“

merely wild200Na festivalu Sunday Music Jam 14. září v pražské Stromovce, se mimo jiné představí skupina MerelyWild. Vévodí jí Veronika Wildová, která nám spolu s kytaristou Martinem odpověděla na několik zvídavých otázek.  

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Děti z dětského domova v Plzni zpívaly v Senátu

altPět dívek a jeden chlapec tvoří pěvecký soubor plzeňského dětského domova Domino. Na hudbu upravenou počítačem děti živě zazpívaly také v rámci senátního semináře k postavení žen ve společnosti, který uspořádaly Levico...

Z archivu...


Literatura

Daliborovy předvánoční knižní tipy

Genesis audioHledáte hodnotný dárek, který potěší, pobaví, možná poučí, ale hlavně vydrží? Pak jsou tu knižní tipy našeho redaktora a spisovatele Dalibora Boubína...

...

Divadlo

Zlínu se „hra her“ povedla

hamlet 200Shakespearův Hamlet je jedním z nejvýraznějších představení 73. sezóny Městského divadla Zlín a také jí dal motiv v podobě otázky být či nebýt. Jedná se o jednu z 11 premiér, kterou si zlínští diváci mohou vychutnat.

...

Film

Filmové plakáty v průběhu věků
ImagePrvní filmoví diváci se zrodili na sklonku 19. století - a již tehdy je na projekce kraťoučkých, tehdy ještě samozřejmě němých filmečků lákaly sytě barevné plakáty, které slibovaly úžasný zážit...