Novinky ze stáje Lucie

Novinky ze stáje Lucie

Tisk

200 lucieO skupině Lucie začíná být pořádně slyšet – děje se tak hlavně z důvodu jejich comebackového turné. Dokonce museli už nyní, pár dní po zveřejnění termínů a téměř rok do akce samotné, přidat pražskou zastávku, protože O2 aréna hlásila vyprodáno. O další zajímavé novince se dozvíte v článku.

 

 

Ve čtvrtek 8. srpna byl otevřen předprodej na druhý pražský koncert skupiny LUCIE, který se uskuteční 11. 6. 2014 od 20:00 v O2 areně v Praze. První vypsaný koncert 10.6.2014 byl beznadějně vyprodán téměř rok před jeho konáním.

„Není nijak neobvyklé, když nějaká zahraniční hvězda vyprodá londýnskou O2 arenu několikrát za sebou. U nás se to ale děje jen zřídka, a svědčí to o výjimečnosti skupiny Lucie. Mám opravdu radost, že jsme se domluvili na přidání druhého koncertu, a pevně doufám, že se tentokrát na každého dostane. Červen 2014 bude v O2 areně patřit Lucii“, řekl Robert Schaffer, ředitel společnosti Bestsport Arena, která je pořadatelem pražského koncertu.

hhh

Management skupiny Lucie říká: "Trochu jsme v to doufali, protože největší československou halu si chceme po tolika letech a vlastně "poprvé" řádně užít a vychutnat :-) Připravujeme se na podobu koncertního turné  a jeho technicko-hudebního provedení už letos, abychom nic neponechali náhodě. Vždy jsme se snažili o osobité pojetí našich koncertů a i napřesrok chceme posunout naše československé turné o nové originální audiovizuální zážitky. O spolupráci jsme požádali špičky ve svých oborech z celého světa. Více prozradíme v září 2013."

fotka

Černí andělé zremixováni!

Carl Cox zremixoval jednu z nejúspěšnějších skladeb skupiny LUCIE - Černí andělé, a to se remixy moc nezabývá. Svůj nový remix Black Angels už zahrál s velkým úspěchem na monst tanečních párty v Anglii a na Ibize a dodává: „Jsem z toho remixu nadšený a lidi na něj reagují skvěle! Mám radost, že jsem se k tomu dokopal a urval si v mém totálně nabitém programu alespoň chvíli. Je to prostě "Huge track" :-)."

Lucie samotná to bere to jako raritu a zpestření :-)




Více informací na: www.lucie.cz 

Foto: lucie.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Seriál k měsíci čtenářů: Knihovny pro K21, Karlovy Vary

brezen-mesic-ctenaru 200Regály plné knih, u počítače dáma či pán, který obřadně přebírá vracené knížky a zapisuje nově vypůjčené. Místnost specificky vonící – tak voní jenom tištěné publikace, stojící jako vojáci v řadách. V sále tichý šum, jak...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

I výjimeční lidé dělají chyby

VyjimecniLide 200Román Výjimeční lidé je prvním dílem nové série s názvem Akta Enzo. Autorem není nikdo jiný, než Peter May, proslavený nejen u nás trilogií z ostrova Lewis. Stejně jako předchozí tituly, vycházejí i Výjimeční lidé u nakladatelství HOST...

Divadlo

Zlínské divadlo přináší další komedii od Francise Vebera

draha legrace 200Francis Veber je proslulý francouzský scenárista, producent, režisér, filmař a divadelník známý například díky filmu Drž hubu! nebo filmu a divadelní hře Blbec k večeři. Zřejmě právě díky jejímu úspěchu se v Městském divadle pustili do...

Film

DVD Pohádkář

Pohadkar 200Český film Pohádkář, který vznikl podle stejnojmenné knižní předlohy spisovatelky Barbary Nesvadbové, měl loni na podzim v kině svoji premiéru. Český lev ho ocenil za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli (Matěj Hádek), nejlepší kameru, zvuk i...