S Ondřejem Sokolem o ženách

S Ondřejem Sokolem o ženách

Tisk

ondrej sokolTOP STAR love Martiny Gavriely přináší další žhavé informace. S Ondřejem Sokolem si budeme povídat o ženách, s Lenkou Kořínkovou zavzpomínáme na Holky z porcelánu a sejdeme se s Dolly Buster.



Ondřej Sokol a ženy:

Bavič roku, herec, režisér a improvizátor Ondřej Sokol je jako sympatický muž zajímavým terčem mnoha žen a právě o ženách si s ním budeme povídat!

ondrej sokol

Petr Janda – smrt domovníka:

Rocker Petr Janda měl zahradníka a domovníka, který se nedávno utopil v blízkosti jeho domu. My se po stopách této tragédie vydáme.

Lenka Holas Kořínková – Holky z porcelánu:


S herečkou Lenkou Kořínkovou zavzpomínáme na natáčení filmu Holky z porcelánu, kterým se dostala do povědomí diváků...

Dolly Buster:

Bývalá herečka filmů pro dospělé Dolly Buster na sebe strhne vždy velkou pozornost, když se objeví na své domácí půdě. Co se od natáčení Čápů s mákem změnilo? Jak jí to klape s jejím o několik let mladším partnerem?

dolly buster

Festivalové večírky v Karlových Varech:

V Karlových Varech je každý rok během festivalu smetánka nejen česká, ale i hollywoodská. Ukážeme vám večírek, který každý rok patří mezi ty nejhvězdnější.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Rozhovor s Ondřejem Neffem. Jak se mu vyhodnocovaly soutěžní povídky?

Ondřej NeffOndřej Neff se stal patronem naší literární soutěže sci-fi a fantasy povídka, jejíž výsledky jsme nedávno vyhlásili. Osobně měl tu čest vybrat tři nejlepší povídky a my jsme měli tu čest s ním spolupracovat. Jak se mu povídky hodnotily, kterou svou kni...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Průvodce minulostí a současností pražského kavárenského života

prazska kavarna 200Zastavit se po náročném dni do útulné kavárny na šálek krásně vonícího povzbuzujícího nápoje nebo jen tak lelkovat s knihou, koukat se z okna kavárny na ruch ulice, to potřebuje občas každý z nás. Často v případě, že patříte ke kavárenským povalečům. Abyste věděli, kam zamířit, až...


Literatura

I smrt může být uměleckým dílem

smrt jako umeni 200V nakladatelství Metafora vyšel první díl nové detektivní série Policajtka a mystik s názvem Smrt jako umění.

 

...

Divadlo

Na podzim do divadla: Listopad

200divO prázdninách divadla nehrají představení, ale připravují se na další sezonu. Díky nám si můžete vybrat, na co v podzimních měsících vyrazíte. Tentokrát vás zveme hru s příznačným názvem Listopad v podání Šaldova divadla.

...

Film

Exkluzivní retrospektiva na dafilms.cz: FILMOVÉ SNY JANA ŠVANKMAJERA

Svankmajer200Streamovací portál DAFilms uvede v dubnu exkluzivní retrospektivu Jana Švankmajera. Diváci se mohou těšit na jeho slavné celovečerní filmy i méně známé krátké filmy. Kurátoři DAFilms získali unikátní soubor filmů, díky nimž mohou diváci poznat ...