V Premium Media Group vychází v češtině světově uznávaná kniha Venture Deals

V Premium Media Group vychází v češtině světově uznávaná kniha Venture Deals

Tisk

Venture Deals200Kniha Venture Deals: Buďte chytřejší než váš právník a venture kapitalista představuje průvodce světem venture kapitálu a je určena pro širokou škálu čtenářů – od začínajících podnikatelů až po zkušené investory.

 

 

Kniha Venture Deals od autorů Brada Felda a Jasona Mendelsona nabízí jedinečný pohled na procesy a strategie v oblasti financování start-upů a venture kapitálu, odhaluje nejčastější pasti a poskytuje návody, jak je obejít. Její obsah je založen na bohatých zkušenostech autorů v této oblasti, což čtenářům umožňuje získat cenné informace a rady, jak úspěšně navigovat v komplikovaném světě investic.

"Venture Deals není jen o teorii, ale přináší praktické příklady a návody, které mohou pomoci v reálném světě investic. Po úspěchu naší nedávno vydané knihy Univerzita Berkshire Hathaway představujeme další titul vhodný pro všechny, kteří si přejí proniknout do světa investic. Přinášet na český trh publikace světového formátu, které poskytují hodnotný a praktický obsah je cílem našeho vydavatelství také do budoucna," uvedl k vydání knihy Štěpán Dlouhý, CEO vydavatelství Premium Media Group.

venture deals1

Kniha Venture Deals se zabývá širokým spektrem témat, včetně důležitosti výběru správného právníka, důkladného pochopení term sheetů, dynamiky a struktury fondů venture kapitálu nebo detailního průzkumu konvertibilních dluhopisů, equity crowdfundingu a venture dluhu. Autoři rozkládají složité koncepty na základní principy a poskytují praktické rady, které vám pomohou navigovat procesem získávání kapitálu anebo jeho investování.

Kniha je napsána srozumitelným a přístupným jazykem, díky čemuž je vhodná i pro čtenáře, kteří se teprve seznamují s investičním prostředím. Zároveň poskytuje hluboký vhled do pokročilých témat, což ji činí užitečnou i pro zkušené investory a finanční profesionály.

Venture Deals

Venture Deals: Buď chytřejší než tvůj právník a venture kapitalista
Autoři: Brad Feld a Jason Mendelson
Překlad: Překladatelna.cz
Vydalo: Premium Media Group a.s., 2023
Generální partneři: HAVEL & PARTNERS, CREDO VENTURES
Odborní partneři: THE CZECH PRIVATE EQUITY AND VENTURE CAPITAL ASSOCIATION, SLOVAK VENTURE CAPITAL AND PRIVATE EQUITY ASSOCIATION
Partneři: MOORE CZECH REPUBLIC, ACCACE, ČS SEED STARTER, BDO.CZ

Kniha Venture Deals je k dostání na https://eshop.premiummediagroup.cz/obchod/venture-deals-budte-chytrejsi-nez-vas-pravnik-a-venture-kapitalista/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Jak na Biodynamické zahradničení

biodynamicke zahradniceni 200V Knižním klubu nedávno vyšla moc pěkná kniha autora Montyho Waldina s názvem Biodynamické zahradničení podle přírodních cyklů a lunárního kalendáře. Nečekejte recepty na nějaká zaklínadla ani různé čáry, ale na...

Divadlo

Sbor Dejvického divadla přinesl do Zlína hru Kakadu

kakadu 200Zlín ožil již 20. ročníkem mezinárodního kulturního festivalu Setkání/Stretnutie a měl tu čest přivítat i část sboru Dejvického divadla. Ti nám předvedli hru Kakadu, která nám v obrazech a útržcích ze života mladé autistické ženy reflektuje svět.

Film

Severský filmový čtvrtek zval na bláznivou jízdu v Autobusu sebevrahů


autobus200Skandinávský dům pokračuje ve svém cyklu Severské filmové čtvrtky v Komorním kině Evald. Minulý čtvrtek – 14. dubna 2016 – byla na programu komedie (i když se to podle názvu nemusí tak jevit) Autobus sebevrahů podle knihy oblíbeného finského autora Arta Paasalinny...