Výtvarná soutěž magazínu Kultura21: Nakresli obrázek k vítězné pohádce

Výtvarná soutěž magazínu Kultura21: Nakresli obrázek k vítězné pohádce

Tisk

banner soutez (2)V pondělí 19. prosince 2022 jsme vyhlásili výsledky literární soutěže "Pohádka nebo příběh pro děti", jejíž patronkou byla spisovatelka Lucie Hlavinková. A právě k vítěznému příspěvku s názvem Praštený nápad kuny Elišky se váže naše nová soutěž, tentokrát výtvarná. Odstartuje 1. ledna 2023 a přihlásit se do ní mohou všichni nadšení výtvarníci a ilustrátoři od 14ti do 100 let, kteří budou mít za úkol zaslat nám jeden autorský ilustrační obrázek k vítězné pohádce. Patronem výtvarné soutěže magazínu Kultura21 je ilustrátor Petr Vyoral.


Vítěznou pohádku, která je podkladem k výtvarné soutěži, si můžete přečíst ZDE.

Podmínky soutěže:

Časový interval: 1. 1. - 31. 3. 2023

Zadání: zašlete nám autorský ilustrační obrázek k pohádce Praštěný nápad kuny Elišky vytvořený libovolnou technikou

Formát obrázku: PDF, JPG nebo PNG

Maximální velikost obrázku: 4MB

Uzávěrka: 31. března 2023

Vyhlášení výsledků: do 30. dubna 2023

Zasláním obrázku do soutěže dáváte souhlas s jeho nekomerčním využitím v rámci magazínu Kultura21 a se zveřejněním na webu a facebookovém profilu Kultury21.

Kritéria hodnocení:

Dodržení zadaného úkolu (námět, téma), výtvarné dovednosti, originalita díla

Patron soutěže:

Patronem soutěže je kreslíř a ilustrátor Petr Vyoral, který pochází z malebné beskydské vesničky Čeladná.

Odměna pro vítěze:

Autoři, jejichž díla budou vyhodnocena jako tři nejlepší, získají pěknou odměnu a s absolutním vítězem soutěže uděláme také rozhovor. Právě jeho obrázek bude publikován společně s pohádkou na našem webu.

Zasílání příspěvků:

Obrázky zasílejte na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Do předmětu mailu napište "POHÁDKOVÝ OBRÁZEK".
Uveďte své jméno a příjmení, věk, případně pár informací o sobě.
Připojte svou mailovou adresu + poštovní adresu pro doručení případné odměny.
Můžete nám zanechat i telefonický kontakt. 

Dodatek redakce:

Samozřejmostí je, aby ilustrace byla originálním autorským počinem a nebyla dosud nikde publikována. Každý soutěžící může do naší soutěže přihlásit maximálně 1 příspěvek.

Organizátoři si vyhrazují možnost při nedostatku příspěvků zrušit celou soutěž. Administrátor soutěže si taktéž vyhrazuje právo kdykoli v průběhu soutěže vyřadit z ní a jejího hodnocení práce prokazatelně nepůvodní, kopie a odvozeniny prací již zveřejněných, stejně jako příspěvky s nevhodným obsahem.

Osobní údaje slouží pouze k účelům pořádání soutěže, pro lepší komunikaci se soutěžícími a statistickým účelům a nebudou poskytnuty třetí straně bez svolení autora. Autor zasláním svého díla do soutěže souhlasí s případnou publikací obrázku na webu www.kultura21.cz a s možným sdílením na facebooku. Autor se nesmí účastnit soutěže jako porotce.

banner soutez

Těšíme se na vaše výtvarná dílka!


 

Partneři

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Víte, kam patříte? Román Emily Giffin Vám poradí!

kam patrime 200Ostravské nakladatelství Domino má na svém kontě další klenot. Tentokrát je jím román Emily Giffin s názvem „Kam patříme.“ Kniha vychází v edici Inteligentní romány pro intelige...

Divadlo

Asanace neví, co chce svým divákům říct
ImageAsanace v pražském Divadle Na zábradlí je prvním jevištním ztvárněním jedné z her Václava Havla, kterého se autor nedožil. S inscenačním týmem ale i přes svůj vážný zdravotní stav spoluprac...

Film

Z Paříže do Paříze bez dokladů a bez peněz

z-parize-do-parize-4Bratři Maurice a Joseph jsou kluci. Jednomu z nich je deset, druhému dvanáct a bydlí v Paříži, kde mají příležitostí pro svá klukovská dobrodružství více než dost. Jednoho dne se ale všechno změní – maminka jim musí na kabát při...