S klukama z Charlie Straight je vážně prdel. Budou rapovat s Dádou Patrasovou!

S klukama z Charlie Straight je vážně prdel. Budou rapovat s Dádou Patrasovou!

Tisk

ImageRodáci z Třince si v posledních dnech dělají jednu radost za druhou. Nejen, že si nadělili nový kousek jejich tvorby CD Someone With a Slow Heartbeat, ale pod svá křídla si je vzal také zakladatel firmy Art Invest Holding a manažer Martiny Sáblíkové či Petra Čecha Ing. Pavel Zíka. Zíka založil firmu společně s dlouholetým kamarádem, klarinetistou Felixem Slováčkem, který se na podpoře kapely podílí jako umělecký ředitel.

„Hodláme společně s Felixem Slováčkem přepracovat hity Dády Patrasové a udělat z nich nové věci, kde by Dáda měla rapovat,“ žertovali k tématu kluci z Charlie Straight. To, že se vážně něco chystá, mlhavě naznačil také Felix Slováček. „Kdybych vám jen naznačil, o co půjde, vyzradil bych všechno. Řeknu jen tolik, že vybíráme tituly, které jsou všem dobře známé, a které bychom chtěli obléknout do nového kabátku.“ komentoval Slováček.




Trochu vážněji pak kapela přistoupila k otázkám přítomných novinářů. Nechali se slyšet, že český jazyk v jejich textech fanoušci rozhodně nikdy neuslyší. „Zpívání v angličtině nás baví a myslíme si, že je to cool řeč, kterou v dnešní době kde kdo už umí,“ barvitě líčí frontman kapely Albert Černý, kterého na tiskovku doprovázel jeho otec Pavel Černý, jenž se stará o blaho kapely jako manažer.

 

Image


Od nové podpory ze strany Pavla Zíky z Art Invest Holding si kluci slibují expanzi na britské ostrovy, ale jak známo, hudební hranice neexistují, takže se snad brzo dočkají věhlasu i za oceánem. „Kapela má na to, aby se stala exportním produktem, který se může a dočká světového ohlasu,“ slibuje si od spolupráce Ing. Pavel Zíka.

 

Image


Popřát vše dobré do budoucí spolupráce přišla i operní pěvkyně Andrea Kalivodová, Markéta Konvičková nebo vizážista Kája Pavlíček s přítelem.

 

Image


Zdroj foto: autor článku, charliestraight.com


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Zlínská Zelenáčova šopa je pro naši kapelu GAIA kultovní místo, říká Vladan Vavruša

vladan vavrusaI když zlínsko-otrokovickou kapelu GAIA čeká v sobotu 23. března další koncert ve zlínské Zelenáčově šopě, následující rozhovor s kapelníkem Vladanem Vavrušou je hlavně o novinkách a plánech. Třeba o nových písničkách a nahrá...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Sčítač – když i cesta může být cíl

IMG 20191002 103709Když se muž dozví neradostnou, a pro něj konečnou, zprávu o svém zdraví a brzké smrti, rozhodne se splnit dlouhodobé přání svého syna. Tím přáním je rodinný výlet v autě. Aby jej mohl uskutečnit, vezme ...

Divadlo

V neděli 31. října se ve vyprodaném Divadle na Vinohradech konal IV. ročník taneční show Roztančené divadlo

roztancene divadlo 200Autorský projekt Tanečních kurzů Martina Šimka & Terezy Řípové byl odstartován v roce 2016 v Městském divadle Mladá Boleslav, kde proběhl první ročník projektu Roztančené divadlo aneb když herci tančí. Po tamním úspěchu p...

Film

Jeden svět: Festival dokumentárních filmů v Ostravě již po dvacáté!

Jeden svetZačátkem dubna u nás proběhne filmový festival, na který se opravdu těším. Není ledajaký, žádný mainstream. Je dokumentární a nese na svých bedrech obrovské poselství. Ukáže nám, že všichni na světě máme práva. Jeden svět je festival dokumentárních fil...