Hviezdy deťom

Hviezdy deťom

Tisk

hviezdy detom200V Trenčíne sa uskutočnil už pätnásty ročník charitatívneho podujatia Hviezdy deťom.

 

 

Program sa začal behom z Mierového námestia cez Štadión Sihoť do Hoss Sport Center. Po ňom už nasledovali ďalšie športové aktivity, pri ktorých si deti vyskúšali svoje zručnosti. Čakal na nich basketbal, florbal, hokej s Duklou Trenčín či udržiavanie rovnováhy a rôzne iné aktivity, pri ktorých deti predvádzali svoju šikovnosť.

hviezdy detom1

Nechýbal ani kultúrny či športový program v podaní známych osobností, ktoré si zahrali volejbal, futbal. Niektorých však zaujalo tancovanie na vozíku, klaun a jeho pantomíma, vystúpenie so psíkmi a hudobné vystúpenie Barbory Piešovej.

Deti však upútal aj skákací hrad, prvá pomoc zábavnou formou, FunFace fotokútik s rekvizitami, tetovanie, maľovanie na tvár, zmrzlina a popcorn pre všetkých.

Zdroj foto: Lenka Meravá


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Viki: Bigbít to nikdy nebyl

viki perexS nevšední hudební autorkou a interpretkou Viki jsem se seznámila přímo prozaicky na křtu mé knihy. Odborníci o ní hovoří v superlativech a říkají, že patří k jedněm z největších talentů na naší muzikantské scéně. A j...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Konzumujete dostatek ryb? Otestujte se!

omega marine200Věděli jste, že Češi konzumují v průměru o 78 % méně ryb, než ostatní Evropané? V porovnání s Norskem je to dokonce 10x méně! V této zemi patří mezi nejoblíbenější ryby losos a makrela. Nejvíce ryb v Evropě však mají na talíři na Islandu, a...


Literatura

Jak to bylo v Kaddáfího Libyi?

Kaddafi 200Můžeme se dozvědět podrobně i z knihy Miroslava Belici Naši lidé v Kaddáfího Libyi. Její podtitul zní: Nejen o zbraních, semtexu a Lockerbie.

 

...

Divadlo

Horská dráha, přehlídku šarmu a osobního kouzla

Horska draha perexPrvní premiérou roku 2019 v Divadle Bolka Polívky v Brně byla 11. ledna francouzská konverzační komedie Erica Assouse, která si hraje s prvky absurdního humoru. Je určena pro dva herce a v režii Petra Halberstadta se v ní představ...

Film

Evoluce: Krotitelé sci-fi hmyzu

altFilm Evoluce se od svého vzniku v roce 2001 těší stálé oblibě a nezestárnul dodnes. I na béčkové počítačové animaci totiž můžeme vidět, jak by se život vyvíjel, kdyby nešlo o náhodu, ale jakýsi akcelerovaný záměr.

...