Ďáblova cesta od Roberta Bryndzy už je v předprodeji

Ďáblova cesta od Roberta Bryndzy už je v předprodeji

Tisk

dablova cesta200ROBERT BRYNDZA přichází s dalším detektivním případem Kate Marshallové. Buďte mezi prvními, kdo si jej přečte!

 

 

 

Jeden z nejoblíbenějších autorů posledních let Robert Bryndza se vrací s dalším případem Kate Marshallové. Po případech KANIBAL Z NINE ELMS, MLHA NAD SHADOW SANDS a PROPAST SMRTI vyšetřuje detektivní agentura Kate Marshallové a Tristana Harpera záhadné zmizení malého chlapce, které se odehrálo před jedenácti lety na místě zvaném ĎÁBLOVA CESTA. Do jakých hlubin je pátrání zavede a je vůbec naděje, že by chlapec mohl žít?

Anotace:

Neopatrnost při každodenním ranním plavání přivede Kate Marshallovou až do nemocnice, kde potká Jean Julingsovou. Ta jí vypráví srdcervoucí příběh, jak se před jedenácti lety během táboření na místě zvaném Ďáblova cesta ztratil její tříletý vnuk Charlie.

Kate, ještě otřesená z toho, že se málem utopila, souhlasí, že se s Tristanem Harperem případu ujmou a pokusí se zjistit, co se tehdy mohlo stát. Když se Kateina a Tristanova detektivní agentura začne událostmi té osudné noci zabývat, zjistí, že Jean má problematickou minulost, a navíc jim neříká úplnou pravdu.

Co se tehdy na Ďáblově cestě uprostřed vřesovišť a bažin stalo? Byl Charlie unesen? Nebo spadl do řeky, která mizí v Ďáblově rokli?

Když Kate a Tristan zjistí, že sociální pracovnice, která se tehdy o Jean a její dceru Becky zajímala, byla nalezena brutálně zavražděná krátce poté, co Charlie zmizel, budou muset přehodnotit vše, co si do té doby o případu mysleli…

dablova cesta2

O autorovi:

Robert Bryndza je britský autor žijící trvale na Slovensku. Celosvětový úspěch mu přinesla jeho první série thrillerů s vyšetřovatelkou Erikou Fosterovou, která vychází ve 29 zemích. Této prozatím šestidílné série knih Dívka v ledu, Noční lov, Temné hlubiny, Do posledního dechu, Chladnokrevně a Smrtící tajnosti se prodaly více než tři miliony výtisků a připravuje se jejich filmové zpracování.

Poté Robert Bryndza představil novou sérii případů s vyšetřovatelkou Kate Marshallovou, pro kterou připravil zapeklité případy v knihách Kanibal z Nine Elms, Mlha nad Shadow Sands a Propast smrti. Po třech případech Kate Marshallové a jejího asistenta Tristana Harpera se Robert rozhodl vrátit zpět k oblíbené Erice Fosterové a jejímu týmu a připravil jim střetnutí se záludným vrahem v knize Osudné svědectví. Kromě těchto dvou sérií je taktéž autorem série romantických komedií s hlavní hrdinkou Coco Pinchardovou.

Více o autorovi je možné se dočíst na webových stránkách www.robertbryndza.com, Twitteru @RobertBryndza či na Facebooku a Instagramu.

Více informací: https://www.grada.cz/dablova-cesta-13102/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Pohoda pokračuje: Pekárna v Brooklynu

pekarna v brooklynu 200V dubnu 2019 přidalo nakladatelství Cosmopolis do svého portfolia druhý díl série Romantické útěky autorky Julie Caplanové. Jak naznačuje název Pekárna v Brooklynu, podíváme se do Ameriky za dobrým pečivem, porovnáme br...

Divadlo

V Činoherním klubu straší! Divadlo uvede v české premiéře westendový hit 2:22 – DUCHAŘSKÝ PŘÍBĚH

duch1Činoherní klub zahájí novou sezónu premiérou světově úspěšné hry britského dramatika Dannyho Robinse 2:22 – DUCHAŘSKÝ PŘÍBĚH v režii Braňa Holička. Vztahový thriller od autora populárních a oceňovaných podcastů BBC UNCANNY a THE BA...

Film

Stuck in love; utopeno v lásce?

love perexToto americké drama-komedie člení spisovatelskou kariéru, své hlavní téma, do několika vývojových etap. Počínaje generačním přenosem psacích chromozomů odrazem ve svých potomcích, pokračující  domnělou ztrátou inspirace, kdy diváka zasvěcuje do vlas...