Blue Uandi nacházejí lásku v rytmu reggaetonu

Blue Uandi nacházejí lásku v rytmu reggaetonu

Tisk

Blue Uandi 200S novinkou Finding Lo

 

 

 

Finding Lo

„Hledání lásky má mnoho podob, od naplnění v partnerském svazku po nalezení štěstí v práci, koníčcích, zkrátka v tom, co nás baví. Jenže často máme pocit, že musíme neustále zkoušet něco nového, abychom našli co nás neomrzí nebo vyřeší naše problémy. Někdy je to prostý vývoj, který nás nakonec dovede k našim cílům, často ale spíše vzdalování se od naší čisté podstaty a vytyčeného směru,“ říká k novince Finding LoMachovský.

„Zanedbávání rodiny a ranění těch, které máme rádi, může být důsledkem našeho egocentrismu. Když vypneme hlavu a zapneme srdce nemusíme už nic dalšího hledat. Možná se ukáže, že naše pravé zájmy a cíle spočívají v jednoduchých věcech,“ dodává Konvička.

Finding Lo<3 je třetím ze série postupně zveřejňovaných singlů. Dvojice nezapomněla ani na detail podtrhující hravý přístup k tvorbě, každá píseň je opatřena coverem v podobě sběratelských kartiček.

Blue Uandi vydali debutové EP 1000 Braids roku 2021, v loňském roce přibyly singly How Can I Stop nebo OG Can Judge Me. Oba umělci mají zkušenost s různými žánry od jazzu po metal, v Blue Uandi se nechávají vést instinktem a širokou škálou emocí. Naživo vystupují až v posledních měsících, kapelu tak čeká první festivalové léto. V červenci míří na Rosničku do Svitav a festival Letiště v Hranicích na Moravě, v srpnu odehrají set na Moody Moon Noize v Chomutově.

 Blue Uandi

Více informací:

Multilink: http://musicraft.ffm.to/finding-love

https://linktr.ee/blueuandi

 


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Nikdo nás nečekal

Nikdo nás nečekalAkademická malířka Helga Hošková – Weissová přežila holocaust. Ve své biografii vzpomíná na idylické dětství, které přerušila válka. Vypráví příběhy těch, kteří se nikdy ...

Divadlo

Ve Vršovicích začínám třetí sezónu a je to skutečně velké dobrodružství, říká Věra Mašková

vera maskova perex"V mnoha věcech se práce nijak neliší od ostatních divadel. Musím postavit repertoár, sehnat týmy na jednotlivé inscenace, tady navíc včetně herců," říká Věra Mašková, která je už několik let uměleck...

Film

Film Zrození na Kamera OKO 2019 dostal druhou šanci

birthMéně známý a nedoceněný snímek režiséra Jonathana Glazera Zrození s Nicole Kidman v hlavní roli, byl dalším z mnoha zajímavých filmů, které diváci mohli vidět na 11. ročníku mezinárodního filmového festivalu Kamera OKO. Ten se let...