Elly s The Carsleepers představují elektrizující videoklip k singlu Lady plný kreativity

Elly s The Carsleepers představují elektrizující videoklip k singlu Lady plný kreativity

Tisk

elly 200Zpěvačka Elly a producenti The Carsleepers společně přináší videoklip, který je i přes rozchodovou tematiku plný nadšení a pozitivní energie. Singl Lady vyšel na začátku května a dle úspěchu v éteru českých rádií má potenciál stát se hitem letošního léta.

 

Píseň pochází z dílny producentského dua The Carsleepers, o zpěv se pak postarala zpěvačka Elly a Jan Petržílka. „Základy písně Lady jsme položili před lety v pražských Strašnicích, když na náš při návštěvě večerky otočil kolega z Brazílie a spletl si nás s děvčaty. Bylo opravdu hodně, ale hodně, větrno. Odpověď zněla jasně: I´m not lady, baby! A tam to celé začalo,“ popisují s úsměvem vznik písně chlapci z The Carsleepers a dodávají: “Jsme moc rádi, že vokální projev zarámovaly sametové hlasy Elly a Honzy Petržílky, které se perfektně doplňují“. O mix se postaral Filip Vlček, který má na kontě spolupráci s umělci jako Lenny nebo Ben Cristovao, o master pak Kenny Rough.

Tvůrci B-TOLD Films, s nimiž Elly spolupracovala i na posledním videoklipu Harder, tentokrát spojili síly s talentovanou režisérkou Valerií Recmanovou a dali tak vzniknout jedinečnému vizuálu s retro nádechem. Videoklip je plný výrazných vizuálních efektů, které spolu s inovativním střihem podtrhují atmosféru písně.

“Natáčení videoklipu pro mě bylo náročné, ale musím říct, že jsme se u toho dost nasmáli a všichni pracovali opravdu na 150 %. Tomu odpovídá i celkový výsledek,” popisuje Elly. „Spolupráce s The Carsleepers a Honzou pro mě byla skvělá zkušenost a jsem za ni moc vděčná.“

Zpěvačka na sebe upozornila už v uplynulých letech singlem Are You There, spoluprací s Benem Cristovao v písni High Speed nebo vystoupením na festivalu Colours od Ostrava. Nejbližší koncerty zpěvačku čekají letos v červnu, a to na pražském festivalu Metronome, Praha Žije Hudbou nebo Vaňkovka festu.

elly1

Více informací:

https://www.instagram.com/elly_musicofficial/
https://open.spotify.com/artist/58SiiPGMtAPMaQyNkn9Fbs?si=QDpu8GreS3WUg_tv58JQjg&;nd=1


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Seznamte děti s Darwinovou teorií o vzniku druhů

o-vzniku-druhu-darwinova-teorie-pro-deti 200Nakladatelství Presco Group vydalo pod značkou Ella a Max další skvělou knihu pro mladší čtenáře s názvem Darwinova teorie O vzniku dru...

Divadlo

Tragédie člověka, který neuměl říct NE

netrpelivost-srdce perexPoručík Anton Hofmiller (Petr Matyáš Cibulka) má jednu vlastnost, která mu občas nesmírně komplikuje život: neumí říkat ne. Když se spřátelí s nádhernou Ilonou (Romana Widenková), zdá se, že našel své štěstí.

<...

Film

Spielbergův Lincoln: inspirace mramorovým prezidentem

lincoln 200Americká režisérská legenda Steven Spielberg vystřídala ve své filmařské kariéře nespočet poloh. Šestašedesátiletý tvůrce začal jako inovátor neetablovaných žánrů: v roce 1975 filmem Čelisti zkultivoval thriller o...