Dušek se vrací na místo činu - Lávka Open Air Chocerady bude 21. – 27. června

Dušek se vrací na místo činu - Lávka Open Air Chocerady bude 21. – 27. června

Tisk

lavka open air 200Již podruhé si budou moci vychutnat návštěvníci legendární divadelní představení Jaroslava Duška Čtyři dohody, Pátá dohoda a Vizita v rámci Lávka Open Air Chocerady. Vstupenky k dostání v síti Ticketportal.

 

 

Divadlo pod otevřeným nebem zasazené do malebného prostředí řeky Sázavy a poutavý program nabízí návštěvníkům již druhý ročník Lávka Open Air Chocerady. A je na co se těšit. Během týdne zde odehraje oblíbený herec Jaroslav Dušek za doprovodu Pjér la Šé'ze, Alana Vitouše či Zdeňka Konopáska svá proslulá představení vycházející z adaptace knih Dona Miguela Ruize Čtyři dohody a Pátá dohoda.

Obě pak doplní 27. června totální improvizační představení Vizita s hostem Danem Bártou. Všechny se těší velké oblibě a jsou vždy velmi dopředu vyprodána. Proto s koupí vstupenek neváhejte.

Hrát se bude pod širým nebem u řeky Sázavy v areálu klubu Lávka Chocerady nedaleko od Prahy. Spolu se vstupenkou je možné zakoupit ubytování v nově zrenovovaných pokojích nebo v kempu. Prosíme diváky, aby dodržovali aktuální vládní nařízení spojené s účastí na venkovních akcích.

lavka open air

PROGRAM LÁVKA OPEN AIR CHOCERADY 2021

21. 6. Čtyři dohody - Jaroslav Dušek, Pjér la Šé'z, Alan Vitouš
22. 6. Čtyři dohody - Jaroslav Dušek, Pjér la Šé'z, Alan Vitouš
23. 6. Pátá dohoda - Jaroslav Dušek, Pjér la Šé'z, Alan Vitouš
24. 6. Čtyři dohody - Jaroslav Dušek, Pjér la Šé'z, Alan Vitouš
25. 6. Čtyři dohody - Jaroslav Dušek, Pjér la Šé'z a Zdeněk Konopásek
26. 6. Pátá dohoda - Jaroslav Dušek, Pjér la Šé'z a Zdeněk Konopásek
27. 6. Vizita - Jaroslav Dušek, Pjér la Šé'z a Zdeněk Konopásek, j. h. Dan Bárta


Místo konání: Klub Lávka Chocerady, Chocerady 222, 257 24 (prostorná louka v areálu u řeky Sázavy)
Datum a čas: 21. – 27. 6. vždy od 20:30 hodin

Vstupenky: Ticketportal (https://www.ticketportal.cz/nevent/LAVKA-OPEN-AIR)

Cena za vstupenku: 390,- Kč
Parkování v areálu. Možnost ubytování.

Informace a kontakt: www.lavkachocerady.cz, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , tel. 773 990 009

http://openair.lavka.cz/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Režisér Viktor Tauš: „Pracovat s Kaiserem a Lábusem je štěstí“

taus viktor 200Režisér Viktor Tauš debutoval autobiografickým filmem o drogové závislosti Kanárek. Můžete si přečíst, jak na tento film vzpomíná a co pro něj znamenal, ale tento rozhovor se točí především kolem jeho ne...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Slavný muzikál Ženy na pokraji nervového zhroucení začínají zkoušet zlínští herci. Zpívat s nimi bude host Igor Timko

zeny na pokraji 200Zlínské divadlo zkouší muzikál Ženy na pokraji nervového zhroucení podle slavného Almodóvarova filmu v režii Stana Slováka, uměleckého šéfa Městského divadla Brno, a v hlavní roli s Petrou Královou v roli Pepy. Netradiční spolupráci...


Literatura

Máte špatný den? A co teprvé Zlé pondělí?

pondeli 200Lidé se zdají být naprogramováni tak, aby nesnášeli pondělí. Počáteční den týdne mívá spoustu nelichotivých přízvisek – v případě autorů skrývajících se pod pseudonymem Nicci French je to pak Zlé pondělí.

...

Divadlo

Společenstvo vlastníků ukazuje přehlídku typických Čechů

spolecenstvo vlastniku 200V rámci festivalu Setkání Stretnutie do Zlína přijelo také pražské Divadlo Vosto5 se svou hrou Společenstvo vlastníků. Letošní ročník se nesl v duchu biografií, ale také tématu „co dnes znamená být jiný“, což se v n...

Film

Nakupujte u odborníků, chcete-li spolehlivě odejít ze života

obchod pro sebevrahyZejména animovanému filmu se daří v groteskní poloze šířit mnohdy šokující morbidity, které by v hraném filmu sotva prošly - a francouzští tvůrci se tímto směrem rádi vydávají. Už od pradávné (a stále roztomile strašid...