Fanoušci hutné kytarové muziky budou mít sraz v Rock Café v rámci Acid Row Release Party

Fanoušci hutné kytarové muziky budou mít sraz v Rock Café v rámci Acid Row Release Party

Tisk

ACID ROW 200Na fanoušky hutné kytarové muziky čeká v sobotu 8. února v Rock Café akce, již má na svědomí pražská kapela Acid Row. Událost ponese název Cut It Out!, který je odvozen od stejnojmenného singlu téhle party. V průběhu večera proběhne jeho premiéra a představen bude i videoklip.

 

Naopak svůj úplně poslední koncert zde odehraje další stonerová partička Baro Chandel, která tak ukončí svoji činnost. Chybět nebude ani známá pražská psychedelická kapela Madhouse Express. Celou akci zakončí afterparty, kde se parta prvotřídních DJ’s pochlubí se svými sbírkami vinylů.

Pražská parta Acid Row pohybující se na pomezí stoneru rocku a metalu s punkovou energií přichází se singlem Cut It Out, ke kterému natočila svůj debutový videoklip, jenž má na svědomí plzeňský filmař Václav Čtvrtník. Tahle čtyřka by se koncertem k příležitosti jeho premiéry ráda vryla více do paměti pražského publika. Návštěvníci se mohou těšit na skvělou live show, doprovázenou nezastavitelnou kadencí kytarových riffů, pronikavými basovými linkami, explozemi bicích a hlasem, v němž se mísí vztek a pouštní prach v podání nepřehlédnutelného frontmana. Skupina má před zveřejněním zmíněného videa na svém kontě debutové EP Bad Delivery (2016), desku Spikes (2018) a nespočet koncertů doma i v zahraničí.

ACIDROW 1

King is dead. Long live the king!, jak je trefně uvedeno v popisu události, neb večer bude mít hořkosladkou příchuť v podobě posledního koncertu další stonerové čtyřky Baro Chandel. Naposledy tak bude možnost živě slyšet melodický stoner-rock’n’roll kapely, která během své existence sekundovala např. kapelám jako 1000mods, Fu Manchu, nebo se objevila na Colours of Ostrava.

ACID 2 BARO CHANDEL

Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude vystoupení přední české psychedelické kapely Madhouse Express, která tak zpříjemní svým fanouškům čekání na vydání svého prvního alba.
Poté na návštěvníky bude čekat ještě afterparty, kde se o zábavu budou starat Candy Flip DJ’s a DJ Tony Magor Vrtačka a jejich výběr z desek v rytmu 60‘ a 70‘ let.

 ACID 3 madhouse

Cut It Out!
Kdy: 8. 2. 2020, 19:30
Kde: Rock Café Praha
Vstupné: 150,- Kč na místě

Více informací: https://www.facebook.com/events/535335610403668/
https://www.facebook.com/acidroww/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Rozhovor s významnou trenčianskou osobnosťou

atletika 200Trenčiansky športovec v atletike Dušana Čikela, ktorý je rodákom z Beckova.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Ve stínu černých ptáků - knížka, která stojí za seznámení

Vestinucernychptaku perexPrvotina americké autorky Cat Wintersové nás zavádí do roku 1918, kdy si krutou daň vybírá smrtící chřipka a první světová válka. V USA se vydávají válečné obligace a hledají se dobrovol...

Divadlo

Mezi námi děvčaty

Mezi nami devcaty 200V dubnu tohoto roku se na prknech Komorní Fidlovačky uskutečnila již stá repríza autorského debutu irské dramatičky a zároveň také herečky Elaine Murphyové. Slavnostní kulatou reprízu Little Gem si nenechala ujít ani samotná...

Film

Febiofest záhy ovládne Prahu i regiony

Febiofest perexLetos se pověstný FEBIOFEST koná již po devětadvacáté. Začíná v Praze, kde má vyhrazeny dny mezi 28. dubnem a 4. květnem, poté se stěhuje do dalších měst (Děčín, Otrokovice, Ostrava, Valašské Meziříčí). V Ostravě celá akce také končí – 14....