INSANIA chystá speciální koncert v pražském Paláci Akropolis

INSANIA chystá speciální koncert v pražském Paláci Akropolis

Tisk

Insania 200Skupina INSANIA, čtyřnásobní držitelé ceny Anděl, zahájí letošní koncertní rok speciálním vystoupením pojmenovaném „Visual-Ritual“ v pražském Paláci Akropolis. To se uskuteční ve čtvrtek 18. ledna a bude unikátní díky videoprojekci na velké LED obrazovce a mimořádným playlistem. Jako host vystoupí Projekt XIII se svou vizuální show.

 

Skupina INSANIA, která v loňském roce obdržela již čtvrtou cenu Anděl, tentokrát za nejlepší rockové album roku „GRRRotesky“, chystá na úvod letošního pokračování koncertního tažení k tomuto úspěšnému albu speciální koncert v pražském Paláci Akropolis. Vystoupení „Visual-Ritual“ 18. ledna bude speciální svou videoprojekcí, jejímž autorem je VJ Fra Zae, který pro kapelu vytvořil již v minulosti projektované živé obrazy v brněnském klubu Fléda. Tentokrát však půjde o koncipované koláže a výjevy inspirované albem „GRRRotesky“. INSANIA si na tuto akci připravila i pár dalších překvapení, z nichž některé ohlásí až těsně před koncertem. „Jedním z těch, které prozradíme předem, je playlist, ve kterém vzkřísíme několik starých písniček, které už běžně nehrajeme,“ uvedl lídr kapely Poly. „Většinu z nich si odhlasovali naši fanoušci v anketě na našem Facebooku,“ dodává.

Hostem večera bude výjimečné hudební seskupení Projekt XIII, které vystoupí se svou vizuální show. Začátek akce je v 19:00. Vstupenky je možné zakoupit na webových stránkách Paláce Akropolis a prostřednictvím předprodejové sítě GoOut. INSANIA následně v rámci turné vystoupí v dalších třinácti tuzemských městech.

Insania plakat

GRRRotesky Tour – zima/jaro 2024

18.01. Praha – Palác Akropolis
16.02. Rožnov pod Radhoštěm - Vrátnice
23.02. Prostějov – Družba music club
02.03. Brno - Fléda
08.03. Děčín – Le Garage Noir
09.03. Jablonec nad Nisou – Klub Na Rampě
15.03. Kopřivnice – MC Drago
16.03. Boskovice – Zámecká skleník
22.03. Hodonín – Club Nautilus
23.03. Nové Město na Moravě – Kulturní dům
28.03. Kolín – Městský společenský dům
12.04. Svitavy - Tyjátr
13.04. Uherské Hradiště - Klub Mír
19.04. České Budějovice – MC Fabrika

Více informací:

http://www.insania.cz
http://www.facebook.com/insaniacz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Fotograf bez talentu: „Lidé umí být svině i hrdinové. Je jen na každém z nás, co si vybereme.“

bez talentu 200Fotograf bez talentu má na Facebooku po necelých dvou letech od založení stránky téměř 14 000 členů. Iedntita pro něj není důležitá, má svůj osobitý přístup i styl. Radí jak fotit a jeho posledním projektem je ten s názvem Hrdinové. Nejen o...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Je tu nová série nejen o technologiích

zlomeny genius 200Zlomený génius je prvním dílem z cyklu knih s Willem Parkerem od Drewa Murraye. Pokud vás zajímají technologie a láká netradiční prostředí, určitě se do knihy pusťte.

 

...

Divadlo

Divotvorný hrnec – muzikál v barvách duhy

200hrnecMěstské divadlo Zlín zahájilo sezónu muzikálem od Voskovce a Wericha Divotvorný hrnec. Jak se s tímto kouzelným příběhem o hledání štěstí na konci duhy vypořádali, se dozvíte v tomto článku.

...

Film

Za láskou šli by světa kraj

cirque 200Cirkus ve snové vizi. Tak by se dal nazvat projekt dvou režisérských es Jamese Camerona a Andrewa Adamsona, kteří spojili své síly s jedním z nejlepších světových cirkusů Cirque du Soleil. Film Cirque du Sol...