Andělská meditace s průvodci pro každý den

Andělská meditace s průvodci pro každý den

Tisk

medi 200Eva Laštovičková, andělská průvodkyně a médium kráčící ve stopách Doreen Virtue, nachystala nové meditační CD pro uvolnění, očistu a relaxaci na každý den. Pomocníky a rádci jsou jí tentokrát dvojice složené z andělů a průvodců z Univerza.

 

 

Laskavý hlas terapeutky ve spojení s tóny speciálně pro tento účel složené hudby postupně navozuje relaxační stav. Krátké, zhruba desetiminutové kapitoly jsou orientovány na posílení identity, sebedůvěry, víry ve vlastní schopnosti a uvědomění si své vlastní ceny.

Při poslechu se člověk může napojit na své srdce, duši, podvědomí a za asistence energie andělů a síly průvodců, mezi které se řadí i kouzelník Merlin, bohyně Pallas Athéna nebo na nebe vzatý mistr Saint Germain, ze sebe vykřeše rezervy, které jej přenesou přes všechny dny v týdnu.

Posilující slova se usazují v podvědomí jako semínka v kypré půdě, která posléze začnou klíčit, zapouštět kořeny a zároveň prorůstat vzhůru do skutečného uvědomění si, že je tomu opravdu tak – vše záleží jen na našem rozhodnutí a je jen na nás, jakou zvolíme cestu. Podněty z vedené relaxace jistě mohou podpořit odhodlání stát se sami sebou. Napomohou rozeznat vlastní vlohy, utřídit hodnoty tak, aby se člověk dokázal sám ocenit a tím pádem si sám sebe více vážil.

medi 1

 

Od nedělního posílení s archandělem Michaelem ve dvojici se Saint Germainem až po sobotní relaxaci s Lakšmí a Anděly z Univerza si lze kapitolky pouštět opravdu jen tak, den po dni, jak jsou zamýšleny. Určitě však nebude na závadu, když se posluchač nechá nést na vlnách milého hlasu autorky CD a mystické hudby, pohrouží se do hlubší relaxace a zamedituje si celý týden naráz – tak, jako se to stalo mně.

Ačkoliv se Eva Laštovičková specializuje na energii se sděleními andělů a poslů z Univerza, potěší svými relaxačně meditačními audio nosiči i posluchače v tomto směru nevěřící, kteří si potřebují třeba jen v klidu utřídit myšlenky. Poselství, která tvoří základ těchto CD, mají tu moc nastartovat pozitivní myšlení téměř v každém z nás, chceme-li se jim otevřít.

Pro kompletní harmonizaci organismu a zvýšení odolnosti proti stresu doporučuji pořídit si i první CD s modrým obalem, které nese název Andělská naděje pro každý den (www.kultura21.cz/mluveneslovo/8978-popron-eva-lastovickova-andelska-nadeje-pro-kazdy-den-recenze). Je totiž zaměřeno na meditaci kdykoliv v průběhu dne a s tímto novým, růžovým tvoří komplet, který obsáhne celý týden i jeho dílčí časové úseky.  Součástí předvánočního balíčku je také kalendář s fotografiemi nejrůznějších andělských výjevů a afirmacemi pro každý jednotlivý měsíc.

medi 2

 

Andělská meditace s průvodci pro každý den
Hlas: Eva Laštovičková
Scénář: Eva Laštovičková, andělé a průvodci z Univerza
Dramaturgie: Daniel Vitouš
Režijní dohled: Jiří Svoboda
Zvuk, střih, mastering: Radek Veselý
Hudba: Daniel Vitouš
Nahráno ve studiu DAMU v Praze, srpen 2014
Hodnocení: 85 %

www.andelskanadeje.cz
www.facebook.com/andelskanadeje

( 3 hlasů )


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Rozhovor

Audiokniha roku - projekt pro všechny příznivce audioknih a mluveného slova

headmailUž od dubna funguje na českém internetu projekt Audiokniha roku. Na jeho webových stránkách www.audiokniharoku.cz nachází posluchači audioknih recenze na novinkové i starší tituly, ale na pozadí lze tušit i ně...

Praštěný nápad Kuny Elišky

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Pozor, v audio verzi vychází pokračování legendární Duny

spasitel duny 200Dlouho očekávané nové filmové zpracování kultovního sci-fi díla Duna, které konečně dorazilo do kin, má kromě knižní předlohy i audio verzi. Vydavatelství OneHotBook připravilo u příležitosti premiéry velkofilmu od studia Warner Bros ...


Literatura

Jak procestovat celý svět z obýváku

muz odnaproti perexMarkův poklidný městský život jednoho dne rozčeří zpráva o tom, že se stal dědicem. Jelikož bude dědit po svém dědovi, je překvapený ještě více, protože ho nikdy neviděl. Ale co už – darovanému koni na zuby nehleď – jak se ří...

Divadlo

Muzikál Romeo a Julie 2014

Romeo a Julie 2014 200 Na muzikál Romeo a Julie 2014 jsem se těšila o to víc, protože jsem pár týdnů před premiérou dělala rozhovor s jedním z autorů, Jiřím Barešem a také s představitelkou chůvy, Veronikou Zelníčkovou. Oba byli ...

Film

Sto třicet let od narození velkého skladatele: ČT natáčí hraný dokument Můj život s Bohuslavem Martinů

Muj zivot s BM 200Bohuslav Martinů patří mezi nejvýznamnější české skladatele. Letos by oslavil své sto třicáté narozeniny. Česká televize při té příležitosti natáčí v koprodukci s ORF a Nadací Bohuslava Martinů hraný dokument Můj život s Bohuslav...