Překvapte svou polovičku originálním dárkem na Valentýna

Překvapte svou polovičku originálním dárkem na Valentýna

Tisk

TvojeSvicka 200Svátek všech zamilovaných je doslova za rohem. Svatý Valentýn je tu již 14. února. Stejně jako každý rok je tento den skvělou příležitostí pro všechny páry oslavit svou lásku a potěšit svou drahou polovičku pěkným dárkem. Většina zamilovaných párů oslavuje Valentýna v oblíbené restauraci. Radost partnerce či partnerovi však můžete udělat i dárkem v podobě květiny, bonboniéry, kosmetiky či svíčky.

 

Jste zruční a chcete být letos opravdu originální?

Naplánujte si společný večer a darujte své lásce drobnost v podobě DIY SET VONNÉ SVÍČKY TY A JÁ od TVOJE SVÍČKA, kterou sami vyrobíte.

Tato svíčka je nejen originální, ale stane se také skvělým doplňkem do interiéru, a navíc během hoření do ovzduší neuvolňuje žádné škodlivé látky.

TVOJESVICKA1

Set DIY obsahuje 120ml sklenici, k ní adekvátní množství 100 % přírodního sójového vosku vyrobeného ze sójových bobů a vůně složené z originální směsi éterických olejů. Tento set obsahuje éterické oleje anděliky, magnolie, pettitgrainu a šalvěje. Dále v balení naleznete knot - jeden rozdělaný, abyste si ho zkusili sami vyrobit a jeden hotový, kdyby vám to náhodou nešlo. Součástí balíčku je také návod k použití. Celý DIY SET vám dorazí v dárkové kraftové krabičce.

TvojeSvicka 2

Dokážete si představit něco romantičtějšího než společně strávené chvíle se svou láskou u plápolajících svíček?

Vyrobte svíčku, zapalte ji, pusťte si romantickou hudbu a oslavte Valentýna!

Více informací: www.tvojesvicka.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Lukáš Kovanda: „Ekonomie? Především věda o lidech a jejich rozhodování!“

Kovanda foto200Popularizátoři ekonomie a světa financí úspěšně bourají mýtus, že tato oblast je nuda a „suchařina“. K oblíbeným autorům patří Lukáš Kovanda. Jeho stravitelné a svižné texty se dobře čtou v kavárnách nebo při cestování ve...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Kultura ve veřejném prostoru města aneb Výloha je vizitkou obchodu

Pěkné výlohy prodávají zboží, výloha je vizitkou obchodu. Na tuto pravdu přišlo již mnoho prodejců, a proto využívají služeb profesionálních aranžérů. Jedná se o kreativní práci, neboť aranžér nemůže do výlohy naskládat zboží jen tak bezmyšlenkovitě.

...

Z archivu...


Literatura

Martin Patřičný: Jak se dělá knížka aneb nezlikvidujeme si dřevo v globálním světě?

vystavka patricny 200Martin Patřičný je výtvarník a „dřevař“, tak trochu renesančního typu. Nejenže vytváří nádherné dřevěné artefakty, ale také píše knihy, je výborný společník, moudrý bavič, citlivý recitátor, hudebník a vůbec mu...

Divadlo

Blackbird

200divNárodné divadlo uviedlo 18. októbra v divadle Kolowrat v Prahe hru Blackbird podľa námetu Davida Harrowera. Hlavné postavy si zahrali Jiří Štěpnička ako Raymond a Jana Pidrmanová ako Una a vedľajšiu postavu dievčaťa stvárnila Matylda Blattná.

...

Film

Opět zavládne Scandi

Scandi 2024 perexS každoročně pořádanou přehlídkou severské filmové tvorby SCANDI se setkáme i letos, a to opět zásluhou distribuční společnosti Film Europe. Všechny zařazené snímky zakoupila pro tuzemské promítání, takže je v příštích měsících budou m...