Vyhrajte inspirativní příběh od Edity Vojtkové

Vyhrajte inspirativní příběh od Edity Vojtkové

Tisk

Den kdy jsem se poznala200Edita Vojtková si v životě prošla mnoha těžkostmi. Nejrůznější ztráty, útrapy a nízké sebevědomí ji provázely poměrně dlouho. Teprve cesta do Bolívie pro ni znamenala zlom a začátek nového života. V exotické zemi se Edita stala úspěšnou módní návrhářkou, podnikatelkou a matkou.

 

V této autobiografické knize se dělí o své poznatky a nástroje, které jí pomohly překonat těžká období, najít sama sebe a dosáhnout vnitřního klidu.

Ať už se potýkáte s nízkým sebevědomím či životními těžkostmi, nebo jen hledáte cestu k větší spokojenosti, kniha Edity Vojtkové může být cenným průvodcem na cestě k poznání sebe sama a šťastnějšímu životu.

„To, co se ti stalo včera, už nezměníš. Co se ti stane zítra, je jen v tvých rukou.”

Soutěžní úkol: Jakou střední školu vystudovala autorka knihy?
Správnou odpověď naleznete zde.

Odpověď zasílejte na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , do předmětu mailu napište Edita Vojtková a nezapomeňte připojit celé jméno a adresu. Duplicitní a neúplné maily budou ze soutěže vyřazeny.

Uzávěrka soutěže bude 26. května 2024

Den kdy jsem se poznala obalka

Z došlých odpovědí, které budou splňovat všechny uvedené podmínky, vylosujeme dva výherce, kterým zašleme knihu Den, kdy jsem se poznala od Edity Vojtkové.

Výsledky se jmény výherců zveřejníme po ukončení soutěže v souhrnném článku v této rubrice a informaci o výhře zašleme mailem.

Přejeme hodně štěstí a děkujeme nakladatelství Rosier za soutěž!


 

Partneři

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Vyhrát v loterii se někdy nevyplácí

jen moje stesti200Jen moje štěstí je název knihy od oblíbené britské spisovatelky Adele Parksové. Má podtitul Co když vyhrát znamená vše ztratit?

 

...

Divadlo

Dracula znovu ožil

dracula perexNepodléhejme šalebnému vábení nadpřirozených sil, mezi které reklama a propagace zajisté patří. Nechal jsem se zviklat sugestivní nabídkou, že divadelní představení Dracula Reloaded, čas od času divadlem Aqualung pořádané v Ž...

Film

Filmy, panelové diskuze i taneční performance nabídne letošní festival Film a architektura

film architektura 200Pět dnů, dvacet mezinárodních a tuzemských snímků, diskuze s režiséry a odborníky nebo taneční performance. Festival Film a architektura zavítá ve dnech 30. září–4. října do sedmnácti měst. Desátý ročník svým programem zcela n...