Maminko, vyprávěj - Kniha pro předávání příběhů

Maminko, vyprávěj - Kniha pro předávání příběhů

Tisk

Maminko vypravej 200Kniha Maminko, vyprávěj je originálním dárkem pro vaši maminku. Jedná se o vyplňovací knihu, kde maminka může zachytit příběhy ze svého života. Kniha obsahuje řadu pečlivě vybraných otázek, například o maminčině dětství, o jejích rodičích a prarodičích, o tom, kam chodila do školy, s kým se kamarádila nebo jaké to bylo, když se jí narodily děti. Najdete zde ale i dotazy týkající se jejích snů, zálib nebo životních zkušeností.

Kniha navazuje na úspěšný bestseller Babičko, vyprávěj. Svým obsahem a designem ale cílí na mladší, maminkovskou generaci. Uvnitř najdete mnoho doprovodných obrázků, které mamince pomohou vybavit si zážitky z mládí. Kdo si vzpomene na mončičáka, céčka, dívčí památníčky, walkmana nebo časopis Bravo? A na dobu, kdy neexistovaly autosedačky, děti se nemusely v autě vzadu poutat a magnetofonové kazety se převíjely tužkou?

„Maminko, vyprávěj“ je vyjádřením zájmu o hlubší poznání života vaší maminky a zároveň i poděkováním za péči a podporu té nejdůležitější osoby ve vašem životě. Vyplněné příběhy se stanou cenným pokladem pro celou rodinu a kniha bude inspirací pro další povídání o maminčiných zážitcích.

Maminko vypravej obalka

Maminko, vyprávěj
Formát: 25x30 cm
132 stran
Vydalo nakladatelství Familium

Více informací: www.familium.cz


 

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

David Frej: Biologické hodiny

biol 200Velice zajímavá je publikace Davida Freje, která zcela uceleně a kompletně vypráví nejen o orgánových hodinách v našem těle, ale i o celé závislosti našeho organismu na přirozených rytmech. Ať už těch 24hodinových nebo celoročních. Ačkoliv se na první p...

Divadlo

Studentský Cyrano z JAMU: beatbox a slam namísto alexandrínu

cyrano 200Příběh jednoho z nejslavnějších milostných trojúhelníků v novém přebásnění Martina Crimpa nabídne brněnské Studio Marta. Inscenace Cyrano bude mít premiéru 27. října v 19 hodin. Režisér Peter Smyczek a dramaturgyně Eva Kolomazníková o volné adaptac...

Film

Andělé všedního dne mají přehled

andele perexNový český film Andělé všedního dne byl natočený režisérkou Alicí Nellis podle úspěšné stejnojmené knihy spisovatele Michala Viewegha. Na motivy jeho knih vzniklo již několik českých filmů.