Film Superžena se představuje v novém traileru

Film Superžena se představuje v novém traileru

Tisk

superzena200Už 29. února vstupuje do kin celovečerní film Superžena režisérky Evy Toulové. Romantický snímek o tom, jaké musejí být dnešní ženy superhrdinky, aby v životě uspěly, se představuje v novém traileru plném známých hereckých jmen.

 

„Hlavní hrdinka Maja jako svobodná bezdětná třicátnice nenaplňuje očekávání okolí, když netouží po závratné kariéře ani založení rodiny. Bojuje s každodenními tlaky, dokud jednoho dne přeci jen nepodlehne a nerozhodne se být perfektní „superženou“ ve všech ohledech tak, jak po ní okolí žádá,“ představuje snímek jeho režisérka Eva Toulová, která si v něm tentokrát i sama zahrála. Jejím hereckým partnerem se stal oblíbený herec Matouš Ruml. Hvězdné obsazení doplnila další známá jména jako Natálie Grossová, Igor Bareš, Jitka Sedláčková, Olga Lounová nebo Adéla Elbel.

superzena1

Samotné natáčení zabralo štábu přes dva roky kvůli zachycení veškerých ročních období. Zároveň se diváci mohou těšit i na rozmanité lokace téměř ze všech koutů republiky. Točilo se například na Dolní Moravě, v Praze, Červeném Kostelci, Štramberku, Mladé Boleslavi, a dokonce se část snímku filmovala i pod vodou.

superzena2

„Ve filmu se objevuje velké množství podvodních scén. Přestože to bylo náročné, rozhodli jsme se nepoužívat greenscreen ani jiné triky a záběry natočit ve skutečné vodě v osmimetrové potápěčské jámě, aby měli diváci co nejautentičtější filmový zážitek,“ doplnil producent filmu Pavel Mědílek.

Snímek Superžena je pro společnost Copperfilm, po komedii Casting na lásku (2020, Bontonfilm), už druhým filmovým počinem. Kromě české distribuce bude snímek uvedený i v kinech na Slovensku.

Zdroj foto: Elena Yermachenko


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Markéta Hrubešová: „Zatím se držím svého kopyta.“

marketa hrubesovaMarkéta Hrubešová je známá herečka, ale v poslední době ji můžete stále více zastihnout kolem vaření a kulinářských pořadů. Naposledy jste ji mohli vidět v primáckém VIP Prostřeno, které suverénně ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Andrzej Wajda: polský úděl

zeme200K devadesátinám žijícího, i mezinárodně uznávaného klasika mezi polskými filmaři ANDRZEJE WAJDY nachystalo pražské archivní kino Ponrepo rozsáhlou přehlídku jeho tvorby, pokrývající druhou půli května a celý červen 2016. Šest desetiletí se diváci setkáva...


Literatura

Rozhodni se! Jak ve správný čas najít správné řešení

rozh 200Nejen pro všechny nerozhodné lidi je určena kniha Rozhodni se! Jak se správný čas najít správné řešení, která láká už jen příjemně zeleným přebalem s hracími kostkami. Jejími autory jsou bratři Chip a Dan Heathovi, ...

Divadlo

Je láska silnější než strach?

sipkovaruzenka perexV každé správné pohádce vyhraje dobro nad zlem. Dokáže ale křehká láska zvítězit nad tak velkým soupeřem, jakým je potichu se vkrádající strach? To se dozvíte, pokud zavítáte do Státní opery na baletní představení Šípková Rů...

Film

Festival ANIFILM zveřejnil výběr soutěžních snímků a představuje svůj letošní vizuál

anifilm 2022 perexMezinárodní festival animovaných filmů ANIFILM proběhne letos v Liberci od 10. do 15. května. Představí se to nejlepší i nejnovější z animované tvorby, přijede řada tvůrců i fanoušků animace. Nyní skončila práce výběrové komise a ...