Slovenská speváčka Juliett Novak predstavila svoj nový singel

Slovenská speváčka Juliett Novak predstavila svoj nový singel

Tisk

JullietSlovenská speváčka Juliett Novak žijúca v zahraničí prichádza po vydaní singlu ,,Work It Out'' s novým songom Pap Pa-rap v dvoch verziách. Ako Juliett uvádza, dôvod dvoch verzií je priniesť komplexnú predstavu o diele. Jej celkové pochopenie je možné len vtedy, keď dielo nielen skomponuje, ale sa postará aj o aranžment a celkovú produkciu hudby a videa. V oboch verziách sa o ne postarala sama. Na mladú speváčku je to výnimočné, iní na to potrebujú aj celý tím. Jej videá sú plné energie a zábavy.

 


Prvá verzia s podnázvom „Street party“bola točená v uliciach Washingtonu a je výsledkom spolupráce Juliett a Gramy nominovaného producenta Arty Skye z New Yorku. Svoj názov si vyslúžila pri točení klipu, ktoré sa premenilo na veľkolepú energiou nabitú party.

Julliet1

Novšou verziou je ,,The Strength'', ktorá je ktorá zaranžovaná a vyprodukovaná presne podľa jej predstavy. Na túto časť si prizvala aj tanečníkov a saxofonistov a z nakrúcania vznikla spontánna zábava plná hudby a tanca. ,,The Strength'' natočili v Bruseli, kde speváčka súčasne žije.

Hlavnou dominantou klipu je pohyb a tanec. Striedajú sa tu dva žánre, ktorými sú balet a hip hop. Speváčka nimi poukazuje na svoj prechod z klasickej hudby do pop music. Záver videoklipu vrcholí v predvedení songu v klube pred publikom.

Julliet2

Juliett Novak si vybudovala svoju základňu fanúšikov v zahraničí a jej prvý song má na konte viac ako 85 000 videní. Jej pieseň bola hraná vo viacerých rádiách. Medzi ne patria aj rádiá v Belgicku, USA a UK.

Juliett koncertuje najmä v Bruseli ale chystá sa vystupovať v Londýne a rada by sa predstavila aj vo svojej domácej krajine na Slovensku. Popri tom však pracuje na svojej profesionálnej kariére, nových songoch a na debutovom CD.


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Chtěla bych vyfotit štěstí,“ sní fotografka Sára Saudková

Maminka čtyř dětí, fotografka a charismatická dáma. To vše a mnohem více je Sára Saudková, která vám nyní dovolí nahlédnout do jejího nitra.

 

...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

Lauro, ty jsi ale číslo

laur200Čtu od malička. Jakmile jsem se naučila rozpoznávat písmenka, každou volnou chvilku jsem trávila s knížkou v ruce. Nejraději asi vzpomínám na období, kdy jsem byla sedmačkou, osmačkou a hltala holčičí romány. Každé prázdniny jsem jezdila do Hradce Králov...

Divadlo

Nadčasový příběh o velké lásce a velké nenávisti

Devet krizu200Muzikál Devět křížů napsaný speciálně pro brněnské divadlo vypráví starou moravskou legendu o ukrutném činu, který se podle kronik odehrál kolem roku 1540 v malé vísce nedaleko Velké Bíteše. Statkář z Hlubokého při své cestě z Bíteše z trhu dom...

Film

Pohltí nás Sociální síť?


altInternetová sociální síť je poměrně nová záležitost stejně tak jako stejnojmenný film, popisující zrození té nejpoužívanější – Facebooku. Příběh o Facebooku bude za tisíc let starý jako lidstvo samo. Nejde v něm totiž o přijetí n...