Světová hvězda Robin Schulz přiveze na festival Sea Star své megahity

Světová hvězda Robin Schulz přiveze na festival Sea Star své megahity

Tisk

sea star 200Světová hudební superstar, německý DJ a producent Robin Schulz je novým headlinerem pátého, jubilejního ročníku Sea Star Festivalu! Poslední dekádu světové popové scény si bez tvůrce desítek hitů, které si na streamovacích službách poslechlo více než 10 miliard uživatelů, nelze představit! K festivalovému line-upu se přidává i další skvělý interpret, houseový mistr Mahmut Orhan.



Oba se připojují k již dříve oznámeným headlinerům, electro punkovým legendám The Prodigy a vycházející techno hvězdě Indiře Paganotto. Zahajují tak sérii oznámení, která doplní kompletní program prvního velkého festivalu sezóny. Aktuální cena festivalových vstupenek bude platit do 10. března.

S více než 450 oceněními ve 30 zemích je německý DJ, producent a hitmaker Robin Schulz absolutní megastar elektronické scény! S hitovými remixy "Waves" a "Prayer in C" si podmanil celosvětové publikum a zahájil svůj raketový vzestup na světové hudební scéně. Šest let po sobě byl v žebříčku DJ Magazine Top 100 DJs, každoročním seznamu nejvýznamnějších světových DJs, získal také nominaci na Grammy a spolupracoval s hvězdami jako David Guetta, Cheat Codes nebo James Blunt. Od loňského roku je součástí prestižního klubu "One Billion Stream" na Spotify, neboť jeho singl "Sugar" překročil na zmíněné platformě jednu miliardu streamů. Schulzovo vystoupení na jubilejním pátém ročníku Sea Star znamená jeho návrat na festivalové pódium v Umagu, kde poprvé vystoupil v roce 2018 a předvedl jeden z nejpamátnějších setů.

Istanbulský DJ a producent Mahmut Orhan se také vrací na festivalové pódium v Umagu, kde poprvé vystoupil v roce 2019. Jako jeden z nejnadějnějších interpretů taneční hudby posledních let se stal povinným jménem na předních světových festivalech. Již dříve bylo potvrzeno, že jubilejní pátý ročník Sea Star bude na hlavním pódiu hostit hudební velikány The Prodigy. Kromě nich bylo již dříve oznámeno, že v Umagu premiérově vystoupí královna žánru psytechno a jedno z největších nových jmen světové elektronické scény - Indira Paganotto.

S novými posilami v line-upu se magické prostředí laguny Stella Maris stane tím místem, kde bude 19. a 20. května zahájena nová festivalová a turistická sezóna. Loňský čtvrtý ročník Sea Star se stal dějištěm prvního velkého festivalového setkání v Chorvatsku po dvou a půl leté přestávce a podle oficiálních údajů byl loňský Sea Star druhým nejnavštěvovanějším festivalem v Chorvatsku!

sea star1

Aktuální ceny vstupenek platí do 10. března

Sea Star letos vane silný vítr do zad, neboť se již vyprodalo všech 5 000 Super Early-bird vstupenek. Aktuální vlna vstupenek za předprodejní cenu 45 € bude v prodeji pouze do 10. března! VIP Gold a Ultimate Experience VIP vstupenky spolu s kempem jsou k dispozici na oficiálních stránkách festivalu.

Sea Star Festival

Festival Sea Star se koná každý rok v květnu na krásné pláži letoviska Stella Maris v chorvatském Umagu. Dechberoucí západy slunce v kombinaci s tyrkysovou vodou laguny dělají ze Stella Maris ideální místo pro zahájení festivalového léta a zároveň pro vytvoření celoživotních vzpomínek s přáteli! Za dobu existence se Sea Star festivalu představiliy hvězdy jako Wu-Tang Clan, Meduza, Hurts nebo Fat Boy Slim.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Strašně nerad se vzdávám, říká textař a zpěvák Vlady Gryc

vlady gryc perexZpívající textař, který se už před lety odstěhoval z Česka do Německa. To je Vlady Gryc. Zpívání, textařinu a muziku ale nikdy neopustil, naplno se tomu i věnuje Berlíně, kdy už nějaký čas žije. Přitom je v čilém pracovním kontaktu ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Anděl mu zabil rodiče před očima

letnideti perAgentka Ramirezová najde na verandě svého domu chlapce. Je celý od krve, svírá plyšového medvídka a mluví o tom, že mu anděl před očima zavraždil rodiče. Místo toho, aby zabil i jeho, odvedl ho na bezpečné místo. Jeví známky týrání, které s vraž...

Divadlo

Helenku Součkovou stíhá jedna darda za druhou

darda 200Žákyně 2. a posléze 3. třídy Helenka Součková zvaná též Moby-Dick už dávno odrostla dětským střevíčkům. Místo nich teď v dramatizaci románu Darda spisovatelky Ireny Douskové<...

Film

Černobílá nicota

nicota200Partnerské vztahy jsou složitou sítí toho dobrého, ale i náročného. Když jsou spolu ve vztahu dvě umělecká ega, může to být ještě o jeden level šílenější. I ve druhém snímku čtvrtečního pražského večera v kině Lucerna v rámci Severské filmové zimy zůs...