Literární soutěž na téma Nejlepší den mého života startuje 1. března 2021! Patronkou je spisovatelka Jana Poncarová

Literární soutěž na téma Nejlepší den mého života startuje 1. března 2021! Patronkou je spisovatelka Jana Poncarová

Tisk

SenInternetový magazín Kultura21 vyhlašuje literární soutěž na téma NEJLEPŠÍ DEN MÉHO ŽIVOTA se třemi podtituly: Můj splněný sen, Jak jsem potkal štěstí a Rozhodnutí, kterého jsem nikdy nelitoval. Soutěž začíná 1. března 2021 a její patronkou se tentokrát stala spisovatelka Jana Poncarová. Čtěte dál!

Jako hlavní téma další literární soutěže po předchozí Božské extázi jsme vybrali Nejlepší den mého života s těmito podtituly:

- Můj splněný sen
- Jak jsem potkal(a) štěstí
- Rozhodnutí, kterého jsem nikdy nelitoval(a)

Sen

Zaujalo vás téma a chcete se podělit s námi a našimi čtenáři o své dojmy a životní zážitky? Napište nám, přihlaste se a popusťte uzdu své kreativitě!

Podělte se s námi a pusťte se do psaní. Hotové dílo nám zašlete na adresu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , my jej pečlivě a se zájmem přečteme. Nakonec vaše povídka projde vyhodnocením, na kterém se bude podílet i patronka soutěže, spisovatelka Jana Poncarová, která má na kontě několik úspěšných románů. Patří mezi ně Podbrdské ženy, Eugenie či Alžběta a Nina

Vybrané příspěvky zveřejníme na webu Kultura 21, s autory vítězných počinů zpracujeme rozhovor a budou odměněni.

Příspěvky přijímáme prostřednictvím e-mailu a hlasování probíhá korespondenční formou mezi členy odborné poroty složené z členů redakce Kultura 21 a spisovatelky Jany Poncarové.

Soutěž startuje 1. března a příspěvky můžete zasílat do 31. května 2021!

Podmínky soutěže:

  • zaslané příspěvky musí být původním autorským dílem soutěžícího
  • musí se jednat o práce, které ještě nebyly nikde publikovány
  • mohou být psány pouze v češtině nebo slovenštině
  • povolený rozsah příspěvku je 1800 až 54000 znaků (včetně mezer)
  • forma příspěvku může být libovolná – fejeton, povídka, báseň, balada, dokonce i reportáž...
  • příspěvek má splňovat obsahové zadání NEJLEPŠÍ DEN MÉHO ŽIVOTA s libovolným výběrem jednoho či kombinací z těchto podtémat – Můj splněný sen, Jak jsem potkal(a) štěstí, Rozhodnutí, kterého jsem nikdy nelitoval(a)
  • přijímáme maximálně jeden příspěvek od jednoho autora

Způsob zaslání příspěvku do soutěže:

Soutěžní příspěvky zašlete do půlnoci 31. 5. 2021 na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript (do předmětu vepište: „Nejlepší den“). Uveďte své jméno nebo pseudonym, kontaktní údaje (telefon).

Své dílo uložte ve formátu .doc, .docx nebo .rtf a soubor pojmenujte stejně jako příspěvek (ale bez diakritiky).

Pozn.: Osobní údaje slouží ku potřebě pořádání soutěže, pro lepší komunikaci se soutěžícími a statistickým účelům a nebudou poskytnuty třetí straně bez svolení autora. Autor zasláním svého díla do soutěže souhlasí s případnou publikací povídky na webových stránkách Kultura21.cz a s možným sdílením na facebooku. Autor se nesmí účastnit soutěže jako porotce.

Doporučení k zasílání příspěvků:

Názvy souborů s povídkami ponechte, prosím, bez diakritiky (háčků a čárek), aby nedošlo k destrukci a nečitelnosti znaků.
Nepoužívejte neobvyklé fonty a formátování textu (například barvy nebo obrázky), porotcům se to nemusí zobrazovat správně.

Vyhlášení vítězů:

Konečné výsledky budou zveřejněny na webu a facebooku Kultury21 (datum vyhlášení upřesníme v průběhu soutěže).

Organizátoři si vyhrazují možnost změnit podmínky soutěže, jméno soutěže nebo při nedostatku příspěvků zrušit celou soutěž. Administrátor soutěže si taktéž vyhrazuje právo kdykoli v průběhu soutěže z ní a jejího hodnocení vyřadit práce prokazatelně nepůvodní, přepisy a odvozeniny prací již zveřejněných.

Nejlepší den mého života – literární soutěž Kultury21

Zahájení: 1. 3. 2021
Uzávěrka: 31. 5. 2021
Vyhlášení výsledků: do 30. 6. 2021


 

Partneři

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Matka Elona Muska má plán

Kdyz ma zena plan 200Matka Elona Muska je supermodelkou od útlého mládí, ale nejvíc zakázek má nyní, po sedmdesátce. Věděla jsem, že je to žena, která se před ničím nezastaví, a něco málo jsem se o ní dozvěděla už v knize o Elonu Muskovi. Ale drtivá většina infor...

Divadlo

Vánoční čas s Louskáčkem a Hej Mistře i komedií Bolka Polívky online na Dramoxu

Louskáček a Myšák PlyšákP

Na Vánoce dává Dramox Louskáčka z Národního divadla i vánoční představení Osel na něj funěl z Městských divadel pražských. Krásně zasněžené představení Rybovy České mše vánoční i Hurvínkovo přání pro děti. A vůbec nevadí, pok...

Film

SLADKÝ ŽIVOT: Nová komedie od tvůrců hitu Ženy v běhu

sladky zivot200Dne 14. března bude mít v kinech premiéru komedie SLADKÝ ŽIVOT, která vznikla pod vedením producenta a režiséra Tomáše Hoffmana. Nyní se představuje prostřednictvím traileru a filmového plakátu.

...