Soutěž: Pošli nám svůj sen a můžeš vyhrát knihu

Soutěž: Pošli nám svůj sen a můžeš vyhrát knihu

Tisk

 

Taťána Kročkováá (3)Patříte mezi snílky a bdělé spáče? Pamatujete si své sny a máte různé zajímavé snové zážitky? Když nám pošlete svůj sen, můžete vyhrát knihu Taťány Kročkové Tajemství snů a jak ho rozluštit! Tato soutěž má ale své podmínky.

 

Váš sen musí patřit takzvané velké sny, které mají svůj důležitý význam. Nezajímá nás, jestli vás ve snech naháněli zombíci nebo jste si byli kupovat svatební šaty. Naopak nás zajímají takové sny, ve kterých:

  • se objevuje prostředí z dávné minulosti
  • lidé mají na sobě dobové oblečení
  • prožíváte velmi silné emoce, které mají až charakter vzpomínek
  • vidíte sami sebe v dobovém oblečení a v historickém prostředí
  • se vyskytují skutečně žijící historické osoby
  • prožíváte utrpení nebo ztrátu v nějakém historickém období
  • se objevuje tématika 1. nebo 2. světové války, případně jiné války v historii dějin lidstva

Pokud váš sen, který se vám zdál a který si pamatujete, splňuje výše uvedené podmínky a nevadí vám se o něj s námi podělit, podrobně jej prosím popište a zašlete na adresu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Vylosované osobě bude zaslána odměna v podobě knihy Tajemství snů a jak ho rozluštit.

Své sny můžete posílat do 30. dubna 2022. 

Přejeme vám krásné dny i sny!

obalka


 

Partneři

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Genialita ptáků vás ohromí

genialita ptaku 200Nakladatelství Kazda vydalo knihu populizátorky přírody Jennifer Ackerman s názvem Genialita ptáků. Jedná se o její nejnovější počin a je plná velmi zajímavých informací.

...

Divadlo

Divadlo LETÍ uvede novou hru Davida Jařaba. Doprovodí ji originální hudba Katarzie

Autor200Nastávající divadelní sezónu Divadlo LETÍ odstartuje světovou premiérou hry Davida Jařaba Autor. Uznávaný režisér, scénárista a dramatik napsal svůj nejnovější text přímo pro Divadlo LETÍ. Hru, která si do poslední chvíle pohrává s očekáváním diváka, režír...

Film

Filmová sci-fi novinka Ex Machina

Exmachina 200Je novinkou letošního roku a fanoušci sci-fi si můžou pomalu odpočítávat dny do 30. 4. 2015, kdy tento film má, díky společnosti CinemaArt, v České Republice svoji premiéru.

...