Baobaby-fest oslaví 10. výročí!

Baobaby-fest oslaví 10. výročí!

Tisk

baobaby 200Občanské sdružení Baobaby vyhrálo Cenu veřejnosti v soutěži T-mobile rozjezdy a celkově si odnesli 4 ocenění! A jak lépe tuto výhru oslavit než pořádnou zábavou?

 

 

Naštěstí 10. ročník legendárního festivalu Baobaby-fest je už opravdu za dveřmi a my vás 18. července srdečně zveme do Hostišové - u Rozhledny váš čeká zábava pro malé i velké, živá hudba, promítání přednášek z Natural Homes Conference 2020 a také ukázka nanášení hliněné omítky a mnoho dalších neméně zábavných aktivit! ;)

Doprovodný program pro děti : Bubliňák Bob, Vyhlídková jízda na traktůrku, Výtvarné dílničky, Bubnování s Rytmem pro život, Malování na obličej, Přírodní dětské hřiště.

Připojte se k nám a užijte si krásny den na letošním Baobaby-Fest-u!

baobaby

Baobaby-Fest
Vystoupí: Září, Jinan music, Gentlemen's Club SKA, Vítrholc a další
Kdy: 18. července 2020
Kde: Hostišová - Rozhledna
Vstupné na festival: Dospělý 150 Kč, Děti 6 -15 let 50 Kč

Všechny podrobnosti se dozvíte na facebookové události.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

,,Nezáleží na tom, kdo je má matka, či otec. Záleží na tom, kdo jsem já!“

vero200Mám pocit, že ji znám celý život. A přitom jsem ji poznala až nedávno, když jsem četla její knihu. Dlouho bych mohla mluvit o pocitech, které mě provázely, když jsem tuhle knihu četla. Byla jsem smutná, zhnusená, otřesená, plakala jsem, taky jsem se ale s...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

8. ročník celorepublikové soutěže „Princezna a princ české pohádky“

princeznaprinc logo8. ročník mluveného slova, fantazie a improvizace „Princezna a princ české pohádky“ byl zahájen!  Rodiče, kteří si rádi se svými dětmi hrají, se opravdu pobaví, poučí, poznají své d...


Literatura

Děravé paměti Michala Viewegha

Děravé paměti 100Michal Viewegh v letošním roce oslavil kulaté 60. narozeniny a u té příležitosti si nadělil i knižní dárek v podobě autobiografie s názvem Děravé paměti. Podtitul Šedesát báječných let pod psa potom mluví za vše.

...

Divadlo

Ústecké baletní úlety

LBperexSólista ústeckého baletního souboru Severočeského divadla opery a baletu Vladimír Gončarov má na svém kontě již pěknou řádku hlavních mužských rolí v nejrůznějších baletních kusech. Nedávno učinil odklon ze zaběhnutých ste...

Film

Bláznivé nebo geniální? Oldřich Kaiser a Jiří Lábus stříhají jednu rolu za druhou...

pension lola kaiser labusPension Lola (1993) je padesátiminutový televizní film dvou komiků, který působí trochu jako rarita. Oldřich Kaiser a Jiří Lábus v něm obsadili úplně všechny postavy ...