Nové rodinné centrum Hafíkov: Ráj pro děti všech věkových kategorií

Nové rodinné centrum Hafíkov: Ráj pro děti všech věkových kategorií

Tisk

200spI když v Česku momentálně vládne překvapivě teplé jarní počasí, na dětské hřiště je přece jen trochu zima. Pokud máte doma raubíře, který se neustále nudí, určitě ho vezměte do pražské Galerie Butovice. Před nedávnem tam otevřeli nové rodinné centrum Hafíkov.

 

 

 

Zastřešená herna o rozměrech 1220 metrů čtverečních dětem nabízí spoustu neokoukaných hraček. Větší dobrodruzi ocení například trampolíny, motokáry a skluzavky, menším dětem bude bohatě „stačit“ bazének s kuličkami. Dvakrát týdně pořádá Hafíkov zábavní akce s animátory a kouzelníky. Rodičům se určitě bude zamlouvat také pravidelné „Noční dobrodružství s Hafíkem“ při kterém děti mohou v herně i přespat. A pokud chcete své ratolesti uspořádat oslavu narozenin, na kterou jen tak nezapomene, je Hafíkov naprosto ideální místo. Kromě slavnostně nazdobeného stolu, dortu a všudypřítomných balónků, animátoři připraví i program dle Vašeho přání. Na oslavu tak může dorazit třeba klaun nebo maskot z oblíbeného filmu či seriálu.

sp

Rodinné centrum Hafíkov je určeno dětem od 2 do 12 let. Je to především místo zábavy a odpočinku, ale dobře poslouží i jako rychle dostupná školka. Pracovníci Hafíkova nabízejí hlídání dětí už od 3 let věku. A ceny jsou více než příznivé. Za celodenní pobyt dítěte zaplatíte 139 korun. Ani s jídlem si starosti dělat nemusíte. Zdejší italská restaurace je zárukou, že se Vaše dítě dobře a přitom zdravě nají.

spo1

Více informací najdete na www.hafikov.cz

Foto: hafikov.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Zbyňka Šolcová: „Mám ráda pestrost a změny.“

zbynka solcova200Lidé si myslí, že harfenistky jsou romantičky ze starých časů. U Zbyňky Šolcové to neplatí. Nevyhýbá se uměleckým experimentům a fúzím s jinými žánry. Také se věnuje poezii a fotografování. Před nedávnem nahrála se so...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Přestaňte zapomínat! Ve Škole paměti Vám řeknou, jak na to…

spolChtěli byste si konečně zapamatovat telefonní čísla na své blízké? Chcete se rychle naučit cizí jazyk? Potřebujete si v krátkém časovém úseku zapamatovat hodně informací? V tom případě na nic nečekejte a přihlaste se do kurzu Školy paměti! Za pouhé dva dny Vám ...


Literatura

HOLKA PRO VŠECHNO – JEN NE KE ČTENÍ

holka pro vsechno200Charlotte Roche

Uf. Mám to za sebou. Už dlouho se mi v polovině knihy nechtělo samotným znechucením přestat číst. Ani nevím, kde bych začala, protože ve stavu obrovského zklamání.

...

Divadlo

Tragédie Kapuletů a Monteků navléknutá do baletních střevíců

romeoajulie 200Kdo by neznal nejslavnější příběh všech dob, který pojednává o zamilované veronské dvojici, jejíž láska se kvůli nepřátelství dvou vlivných rodin dočkala tragického konce. Jen málokdo si už ale dokáže představit, že by tato tragédie mohla ...

Film

Demolition Man: Předzvěst naší budoucnosti?



altFilm Demolition Man je velmi propracovaným ztvárněním příběhu o vnímání zločinu, sexu a násilí v nedaleké budoucnosti. S hlavními hrdiny se vydáváme do města, kde je každý aspekt všedního života čistý a dobrý.