Goodglass je více než sklenice. Hodí se do přírody nebo na přednášku

Goodglass je více než sklenice. Hodí se do přírody nebo na přednášku

Tisk

GoodWood perexPořídila jsem si novou termosku na přednášky a do lesa. Líbí se mi její přírodní obal i to, že má uvnitř sítko, abych si mohla připravovat sypané čaje. Lidé mě často potkávají s cestovním termo hrnkem v ruce, ale špatně se s ním otevírají dveře od vlaku nebo nosí tašky plné knih. Bambusovou termolahev GoodWood mohu pevně zavřít a uložit do tašky. Ale tohle bezesporu není jediná její přednost. Je ekologická a má skvělý design. 

Ekologie na prvním místě

Kromě této skvělé termolahve můžete vyzkoušet také skleněný infuzér GoodGlass ve dvou velikostech z odolného borosilikátového skla, které je přímo dělané na zalití vroucí vodou. Oba produkty jsou přizpůsobeny modernímu životnímu stylu, designově krásné a zároveň tvoří praktickou alternativu k jednorázovým plastovým výrobkům. Můžete tak snižovat svou vlastní ekologickou stopu a produkovat menší množství odpadu.

GoodGlass

GoodGlass i GoodWood jsou vyrobeny z pečlivě vybraných materiálů, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Tvoří je čiré borosilikátové sklo, udržitelný přírodní bambus a nerezová ocel. Horký čaj vyrží v termosce opravdu velmi dlouho. 

GoodWood

Pitný režim v létě

Obě lahve mají dvojitou stěnu, která udrží nápoje teplé nebo studené po delší dobu a obsahují také dvoudílný filtr, díky němuž je možné vytvořit jakýkoliv nápoj, který si dovedete představit - čaj, kávu, ovocné i bylinkové infuze a cokoliv dalšího. Jednotlivé části filtru se dají odšroubovat a lze je použít samostatně. Menší filtr se hodí v případě větších kousků, jako jsou ovoce, bylinky či větší čajové lístky. Větší filtr je skvělý na jemný čaj či kávu. Vyzkoušela jsem obojí a je to opravdu perfektní.

GoodGlass1

GoodGlass podporuje kreativitu a pomáhá dodržovat zdravý pitný režim v průběhu celého dne. Vzhledem k tomu, že se blíží léto, bych určitě oba tyto produkty doporučila jak pro studenty k maturitě nebo při zkouškovém období, tak pro turisty a sportovce na hory, pro rodiny s dětmi nebo třeba i na dovolenou k moři. Já svou termolahev využívám doma při práci u počítače, mám ráda svůj horký darjeeling a v běžné konvičce mi velice rychle zchladne. Mám v plánu si pořídit ještě skleněnou lahev a připravovat si v ní ovoce a bylinky během léta. Moc se na to těším! 


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Extrémní a tápající postavy v chytrém divadle, které občas bolí

200 tvarPřinášíme vám rozhovory se třemi členy souboru OLDstars, složeného ze studentů pražských uměleckých škol, kteří ztvárňují hlavní role v představení TVÁŘ V OHNI (Feuergesicht) Maria von Mayenburga – Annou Peřinovou (Olga), Jeníkem Tylem (Pavel) a Ma...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Zapište děti na basketball!

basket200Na několika místech v Praze v prvním říjnovém týdnů startuje basketbalová přípravka určená pro děti z první až čtvrté třídy základní školy.

...

Literatura

O herectví z pohledu profesora Hyvnara

herec  vmodernim divadleProfesor Jan Hyvnar patří mezi přední znalce moderního divadla našeho i zahraničního, svou pozornost upíná především k herectví jako divácky nejviditelnějšímu a také nejvděčnějšímu prvku divade...

Divadlo

„Psaní je líbání v hlavě“

dobry proti severaku200Únor začal v Městském divadle Zlín premiérou půvabného díla Dobrý proti severáku od Daniela Glattauera. Já jsem se do Dílny vydala hned na první reprízu, protože mě tato kniha dostala a byla jsem moc zvědavá, jak se s ní di...

Film

Zanedlouho začne Febiofest

Febiofes tperexSpolu s festivalem v Karlových Varech a letní školou v Uherském Hradišti patří FEBIOFEST ke největším filmovým akcím, jaké se u nás pořádají. Jako obvykle ani letos nezůstane omezen jen na Prahu, kde se pořádá mezi 17. až 24. zářím: někt...