Václav Neckář majitelem Hotelu HVĚZDÁŘ

Václav Neckář majitelem Hotelu HVĚZDÁŘ

Tisk

VN perexNaše redakce dostala pozvánku na předpremiéru českého pořadu Hotel Hvězdář, ve kterém zazněly písně Václava Neckáře v podání dalších nejen českých zpěváků, zpěvaček, nebo herců a hereček. 

Diváci se mohou těšit na písně jako je například Lékořice v podání od Jiřího Korna, nebo Chci tě líbat v aranžmá Lucie Bílé aj. V hlavních rolích uvidíme Bereniku Kohoutovou a Jana Cinu. Dále Ondřeje Rumla, Václava Noida Bártu, 4tet, Evu Burešovou, Radka Bangu, Thoma Artwaye, Jaromíra Nohavicu a Debbi.

VN 1

Není náhodou, že si režisér Jakub Wehrenberg společně se svým týmem vybrali Václava Neckáře, neboť v tomto období slaví své životní jubileum. Za zcela novými hudebními aranžmá stojí Petr Malásek a Martin Kumžák.

VN 3

Příběh nás zavádí na nedaleký zámek v okolí slapské přehrady, kde se odehrává celý děj, který na nás působí muzikálovým – pohádkovým žánrem.

Více nebudeme prozrazovat, protože tento více než šedesáti minutový snímek bude mít premiéru pro diváky České televize na silvestra 31. prosince 2019 na ČT1 v 21 hodin.

Martin Balínek

Foto: Roman Šebek


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„...i do sítí pavoučích se dá štěstí chytat..."

aneta200Aneta Langerová je v pilných přípravách na turné k novému albu „Jsem", které se stalo v den jeho křestu zlatým. Turné začíná na koncertě v brněnském Semilassu 16. 2. 2010. Na koncertech zazní jak nové skladby, tak i oblíbené kusy z alb předchozích. ...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Alena Mihulová vzpomíná na Karla Kachyňu i svůj život bez něho

muj 200U herečky Aleny Mihulové - narodila se přesně před půlstoletím, 4. května 1965 - občas vzniká dojem, jako kdyby se její existence zploštila na soužití s režisérem Karlem Kachyňou. Jistě měl na ni mimořádný vliv a jejich manželství neublížil ani více než ...


Literatura

Zjistěte, jak na lahůdky v krmítkách

lahudky200Zrovna ve správný čas, tedy před zimou, kdy je pro mnoho lidí krmení ptáků samozřejmostí, vyšla v nakladatelství Kazda malá, ale praktická kniha Lahůdky v krmítku s podtitulem Recepty a inspirace jak na ptačí krmení.

Divadlo

Filozof k smíchu, filozof k zamyšlení

200divV pražském Divadle Palace uvedli v říjnu komedii hru E. E. Schmitta Heslo morálka. Komedie současného francouzského dramatika a spisovatele, narozeného ve Francii a žijícího v Belgii, je popisem událostí jednoho dne v životě známého francouzského encyklope...

Film

Nicolas Cage se vrací na plátna kin jako Ghost Rider. A návrat je to zbytečný.
ImageNicolas Cage je zvláštní patron. Za svou kariéru prošel neuvěřitelnými zvraty a z držitele Oscara (dnes se to zdá neuvěřitelné) se stal dost možná tím nejvysmívanějším mužem celého Hollywoodu. Pomalu, ale jistě, může přebrat...