After: Odloučení

After: Odloučení

Tisk

After Everything PR 7Pátá a závěrečná kapitola filmového a knižního fenoménu After, na kterou čekají miliony fanoušků po celém světe. Poslední díl ságy nahlédne hlouběji do Hardinovy duše a přinese odpověď na otázku, zda osudová i bolestivá láska Hardina a Tessy spojí jejich životy v dobrém i zlém anebo zda se jejich cesty rozdělí jednou provždy. Po jejich odloučení začíná Tessa nový život, zatímco Hardina stíhají jeho vnitřní démoni. Vydává se do Portugalska vyrovnat se s nehezkou minulostí a najít cestu k životní lásce, která pro něj nikdy nebyla tak daleko.

Hardin a Tessa žijí každý sám v odloučení. Spalující a intenzívní láska, která se zdála být nekonečná a pevná, je v troskách. Hardin utápí žal v alkoholu a díky Tessině zdrcujícím odchodu trpí blokem při psaní druhé knihy. V temných chvílích svého života se rozhodne zúčtovat s minulostí. Vydává se do Portugalska, aby našel dívku, se kterou kdysi chodil a ke které se zachoval strašně. Potřebuje dojít odpuštění a najít sám sebe. Potřebuje se vyrovnat se svými chybami, aby se pokusil svou osudovou lásku Tessu získat zpět. Bude ho chtít ale Tessa vůbec ještě vidět? A jak by takové setkání mohlo dopadnout?

Filmová série After je globálním fenoménem, který následuje popularitu stejnojmenné knižní série bestsellerů Anny Todd. Knižní i filmová sága má miliony fanoušků po celém světě včetně Česka, kam před lety vstoupila s přezdívkou „Padesát odstínů šedi pro teenagery“.

After Everything PR 7

Původně nebyl pátý filmový díl ani v plánu, ale při dokončování předchozího snímku After: Pouto si filmaři uvědomili, že řada otázek zůstala otevřená. „Když jsem poprvé četl scénář Odloučení, hned jsem se do něj ponořil. Je skvělé objevit všechny části Hardinovy duše a přidat do skládačky celého příběhu poslední kousky,“ říká Hero Fiennes Tiffin.

„V After: Odloučení jsou sexuální scény, skákání z útesů, rvačky, nové herecké tváře, návraty některých herců a samozřejmě hromada věcí, které diváci ještě neviděli,“ dodává Tiffin.

After Everything PR 13

After Everything

USA – 2023;
Délka: 94 minut
Žánr: romantický
Premiéra: 21. září 2023
Režie: Castille Landon
Hrají: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Mimi Keene, Benjamin Mascolo, Louise Lombard and Stephen Moyer a další

After Odloučení - PLAKÁT

Doporučená přístupnost: od 12 let žánr: romantický
Barevný, české titulky internet: www.bontonfilm.cz
2D DCP


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Rozhovor s Taťánou Kročkovou o umění, literatuře, synestézii a výchově dětí

visennaMgr. Jana Lepková mě požádala, abych jí zodpověděla pár otázek pro výzkum určený pro její disertační práci. Janě Lepkové vděčím za mnohé odborné pedagogicko - psy...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Jaký je film Století Miroslava Zikmunda?

Stoleti 200Dokument Petra Horkého Století Miroslava Zikmunda ze všeho nejvíce prozrazuje obdiv k titulnímu hrdinovi, nejen proslulému cestovali, autoru cestopisných knih i filmů (ve dvojici s Jiřím Hanzelkou), ale především s...


Literatura

Vraždy ve znamení hvězdy

vrazdy ve znameni hvezdy 200Středem zájmu slibného prozaika Františka Kalendy (* 1990) je historie ve spojení s detektivním příběhem, což mu v minulosti vyneslo nominaci na Cenu Jiřího Ortena. Tentokrát nás zavádí na dvůr Karla IV. a do ulic...

Divadlo

Festival DIVADLO: demonstrace v Rusku, válečné Japonsko i Ingmar Bergman

ljud invasionMezinárodní festival DIVADLO oslaví od 12. do 20. záři v Plzni dvacáté narozeniny. V hlavní části připravil pro návštěvníky do 16. září přes 40 představení předních zahraničních a domácích divadel, v rámci epilogu pak 17. ...

Film

Velké (a všeobecně známé) filmy na velkém plátně

200fV posledních letech se zdálo, že záslužný klubový Projekt 100, který od roku 1995 každoročně pořádá Asociace českých filmových klubů, zajde na úbytě. Postupně se sice podařilo tradici oživit aspoň několika tituly, i když původní myšlenka zpřístupňovat u nás...