PSH v létě vyrukují s koncerty zdarma

PSH v létě vyrukují s koncerty zdarma

Tisk

PSH 200

Přestože zrušené festivalové léto udělalo čáru přes rozpočet všem fandům koncertů pod širým nebem, o hudbu rozhodně nepřijdou. Pražská hip-hopová formace PSH totiž v červenci a srpnu vyrazí po břehu Vltavy na POBŘEŽNÍ HLÍDKA TOUR 2020. Na 11 zastávkách zazní největší pecky i novinky z nové desky. Koncerty jsou zdarma.

Legendární hiphopeři PSH (Peneři Strýčka Homeboye) ve složení Vladimir 518, Orion a DJ Mike Trafik nesložili ruce do klína a rozhodli se, že jako náhradu za zrušené tradiční letní festivaly naservírují svým fanouškům pořádnou dávku hip-hopu přímo pod nos. Průřez toho nejlepšího z jejich tvorby od 90. let 20. století a adrenalinem prošpikované skladby z nového a zároveň posledního alba Debut, zazní na 11 místech – na koupalištích, náplavkách, v kempech i na ostrůvcích kolem Vltavy na jedinečné První zastávka bude 16. 7. ve Skochovicích v Klubu Lávka, následovat budou 17. 7. Rakovník na Tyršově koupališti, 23. 7. Zruč nad Sázavou, 24. 7. Bělá pod Bezdězem ve Vrchbělé, 6. 8. Radava, 7. 8. Lázně Toušeň u baru Oddechoff, 12. 8. v Konětopech na jezeře, 13. 8. Mělník na Náplavce, 14. 8. Kolín ve Vodním Světě, 15. 8. Rabyně v Autokempu Nová Rabyně a tour zakončí koncert 26. 8. v Českém Krumlově. V zastávkách Konětopy, Skochovice, Rakovník, Radava, Mělník a Kolín budou PSH krýt na stagi záda Reginald & Sofian Medjmedj. Ze Skochovic, Konětop a Rabyně si navíc naladíte živý koncert na Radiu Spin.

Do Skochovic a zpět vás pohodlně doveze parník Hamburg, který bude vyjíždět z pražského Rašínova nábřeží v 17. hodin a zpět ze Skochovic ve 22.30. Lístky v hodnotě 250 Kč je možné pořídit přes www.goout.cz. Na palubě vás do správné atmosféry naladí DJ Poeta z Radia Spin. Další možnosti vodní dopravy budou na zastávky Radava a Rabyně, kdy budou parníky svážet z Orlické přehrady, respektive ze Slap v případě Rabyně.

PSH s sebou nepřivezou jen tak nějakou stage. Hrát budou na vytuněném hudebním voze Red Bull Saurus, který dokáže zajistit dokonalý zvuk a vytvořit neopakovatelnou atmosféru. Vezměte karimatky, spacáky, stany, hamaky i lodičky (některé koncerty je možné sledovat přímo z lodi) a dorazte se bavit. Koncerty jsou zdarma, platí se pouze vstup do míst, která jsou běžně zpoplatněna. Informace k lístkům a provozu v jednotlivých kempech.

PSH 2

Partnery akce jsou LYFT, Rollfortwenty, G-shock, Spin Radio a ledově namražený Jägermeister. Akce se koná za podpory Středočeského kraje.

Informace k jednotlivým zastávkám sledujte na Facebooku PSH.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Zuzana Havlíková: „Zákaznice, které nosí moji značku vyjadřují a rády ukazují svoji ženskost.“

zannia 200U příležitosti akce Sušice Móda a Řemeslo, kde se bude konat módní přehlídka udržitelné módy a také celodenní market plný českého designu a charitativní bazar, vám přinášíme rozhovor s návrhářkami, které se zde představí. První z nich je Zannia – Zuza...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...


Literatura

Ostrov žen moře: Další skvost autorky Tajemství hedvábného vějíře

Ostrov zen more 862x390Dalším z pozoruhodných a poutavých románů autorky bestselleru Tajemství hedvábného vějíře Lisy See nás tentokrát přivádí do prostředí korejského ostrova Čedžu, kde ženy vykonávají náročnou a neb...

Divadlo

I nadšencům patří prkna

zenitba tyjatr200Divadlo Tyjátr vzniklo v pěti lidech v roce 2002 pod Otrokovickou besedou. Nyní početnější parta nadšenců do divadla a hraní je zaměřena především na pohádky a komedie a nebrání se ani různým akcím města Otrokovice. Ve ...

Film

FILM POD NADVLÁDOU IDEOLOGIE A POLITIKY

FILM film-a-politika perexDávný bonmot praví, že film šíří politiku, i když dává okatě najevo, že s politikou nemá nic společného. Stačí si vybavit české protektorátní komedie, které dodnes rozdávají zábavu plnými hrstmi. Zejména ty zasazen...