Víme první! Točí se dokument o hudební ikoně Cyndi Lauper!

Víme první! Točí se dokument o hudební ikoně Cyndi Lauper!

Tisk

cyndi lauperHudební ikona Cyndi Lauper se na konci minulého roku domluvila se společností Greenlights a nechá si nahlédnout do svého ostře střeženého soukromí. Premiéra už toto léto 2012.

Cyndi tak takový je prozatímní pracovní název nového snímku, který zachycuje život držitelky několika cen Grammy a Emmy. Dokument se tak připojí k úspěšným snímkům společnosti, která zachycuje nefiltrovaný a moderní život rodinného života z ženské perspektivy.

„Opravdu se moc těším, až se s Markem sejdu a společně s jeho týmem budeme pracovat na mém novém pořadu. Miluji televizi a je to něco, co jsem chtěla udělat už dávno.“ prozrazuje Cyndi Lauper.

cyndi lauper

Cyndi v pořadu provede diváky tzv. ALL-access na cestu svého osobního a profesionálního života jedné z nejrespektovanějších a milujících pop ikon, který prolíná její roli jako milující matku, rockovou hvězdu, manželku, skladatelku či filantropku. Nahlídneme také do jejího více než dvacetiletého vztahu s manželem Davidem Thortonem, se kterým mají 13-letého syna Declyna. Dokument bude zkoumat život umělce, který vášnivě sleduje své tvůrčí úsilí, pracovní požadavky a rodinný život a snaží se je skloubit dohromady.

Produkce dokumentu se ujal světoznámý televizní producent Mark Burnett, který již se svými počiny získal několik významných ocenění a spousty nominací cen Emmy, z nichž dvě proměnil za svou veleúspěšnou sérii reality show Survivor.

cyndi lauper


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Hudba je atmosférická a měla by člověka naladit na vlnu klidu a harmonie, říká Tomáš Kympl

Tomas Kympl 200V hudebním světě je hudební skladatel, textař a zpěvák Tomáš Kympl už řadu let pojem. Vyhrál několik mezinárodních soutěží a natočil řadu žánrově odlišných alb či projektů, což ho řadí k těm nejtalentovanějším a nejpozoruhodnějším osob...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Přečtěte si o Zlatých časech Václava Kopty

Zlate casy200Zlaté časy je název pořadu Václava Kopty, u kterého se mohou bavit posluchači Českého rouhlasu Dvojka. Ve spolupráci s redaktorem Milan Pokorným a Radioservisem pak vznikla kniha s výběrem celkem 26 vstupů.

...

Divadlo

Národní divadlo uvádí: Čarodějův učeň

carodejuv-ucen200Dne 28. února Národní divadlo uvedlo světovou premiéru celovečerního baletního představení s názvem Čarodějův učeň. Ambice tohoto baletu jsou veliké. Oslovit co nejvíce generací, včetně té náctileté. ...

Film

Seriál, který měl konkurovat Hře o trůny

200filmSeriál Camelot vyjel do boje v roce 2011. Ve stejném roce odstartovala na HBO Hra o trůny jako údajný konkurent. A i přes hvězdné obsazení a zkušené režiséry byla show zrušena. Nové podání legendy o králi Artušovi a jeho rytířích kulatého stolu před divák...