Gerard Way vydává sólovku Hesitant Alien

Gerard Way vydává sólovku Hesitant Alien

Tisk

gerard way 200Světově známá kapela My Chemical Romance 22. března minulého roku ohlásila konec své kariéry a všichni její členové se rozhodli jít odlišnými cestami. O tom, co poslední rok hudebně ex-frontman Gerard Way dělal, se moc nemluvilo ani nepsalo s výjimkou, že pracuje na svém novém projektu, o němž se ale mnohdy i mlžilo a nebylo dost dobře známé, kdy k němu tedy konečně dojde. Všichni jsme slyšeli o jeho komiksovém díle a zdálo se, že hudbu odsunul na druhou kolej. To naštěstí byla velká mýlka a my se konečně dozvídáme, jak svůj kariérní čas zhodnotil mimo MCR.

Gerard Way 30. září vydá u labelu Warner Bros. Records svoji debutovou desku s názvem Hesitant Alien. Oddaní fanoušci si mohou album objednat již 19. srpna, kdy si jako bonus okamžitě budou moci stáhnout píseň No Shows, k níž se na stejné datum chystá i vypuštění videoklipu.


Jako ochutnávku nám Gerard připravil song s názvem Action Cat, která si již od půlky června užívá úspěchů na světových hudebních portálech.

gerard way


Je to určitě cesta dopředu a Gerardův další umělecký směr je správnou volbou. Je lepší umělecky růst individuálně, než aby jeho bývalá kapela stagnovala a vydávala desky účelově jen pro peníze, jak tomu u hodně kapel naneštěstí bývá.


Nyní je už zveřejněn i kompletní list názvů skladeb, které se na albu objeví. A tak se můžeme těšit na dalších jedenáct kousků z hlavy talentovaného Gerarda Waye.

 

Seznam skladeb:
1.    Bureau
2.    Action Cat
3.    No Shows
4.    Casting Shadows
5.    Millions
6.    Zero Zero
7.    Juarez
8.    Drugstore Perfume
9.    Get the Gang Together
10.    How’s It Going to Be
11.    Maya the Psychic

 

Zdroj foto: www.facebook.com/gerardway 


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Do každé své písničky jsem dal kus sebe, říká německý hudebník Hellmut Sickel

Hellmut Sickel 200Nejdřív ho naše publikum poznalo coby baskytaristu populární německé skupiny Kreis, posléze jako prvního manžela Heleny Vondráčkové. Čas je proti nám, Sprint, Svou partu přátel ještě naštěstí mám - to jsou asi největší hity, které p...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

České dějiny očima psa

200lit„Co bylo, to bylo…“ tak začíná celý příběh našeho malého žlutého Psa s hnědými fleky. Nejspíš obyčejný, český oříšek. Obyčejný? Určitě ne, tento Pes prošel neobyčejnými dějinami Českého národa, vždy věrně po boku člověka. A nejenom to. Tento pes je v mno...

Divadlo

Hra Albion má silný příběh, mnohovrstevnatost i výborné herecké obsazení

albion200Návrat do krajiny svého dětství a po mnoha letech se zabydlet ve venkovském domě se zpustlou zahradou, kterou chce vrátit do dřívější podoby, to je příběh hlavní hrdinky Audrey Waltersové. Divadelní hra Mika Barletta Albion, držitele prestižního ocen...

Film

Vývoj francouzské kinematografie a především komedie

francouzsky film200Naprostým prvopočátkem francouzské kinematografie byl vynález kinematografu Louise Lumiera (1864–1948) Jeho filmy měly původní rys – byly to systematicky vytvářené „ožívající fotografie“. Lumi...