Strážci galaxie: Kosmičtí Avengers

Strážci galaxie: Kosmičtí Avengers

Tisk

Strazci perexStar-Lord, Gamora, Rocket, Groot a Drax – to jsou Strážci galaxie. Jestli víte,co váš čeká, je to omyů. Tento komiks je trochu o něčem jiném, než můžeme od Strážců galaxie čekat, a v tom je právě výjimečný, v tom je jeho kouzlo. V tomto komiksu se setkáme i s Iron-manem a to změní celý děj příběhu.

 

Hned v úvodu příběhu se setkáváme se Star-Lordovým otcem, který bude jednou z nejdůležitějších postav prvního i druhého dílu. Jeho otec si chce podmanit celou Zemi a to přesto že celý děj příběhu se odehrává ve vesmíru.

Dokážou Strážci galaxie a jejich nový člen Iron-man zastavit Star-Lordova otce a jeho pomocníky dřív než ovládnou celou Zemi? Jak to všechno nakonec dopadne? Tak to si budete muset přečíst sami, nebylo by fér prozradit úplně všechno. Věřte, že se začtete a příběh budete prožívat spolu s jeho hrdiny. Ale na úplný konec příběhu si budete muset počkat až do listopadu.

V samém závěru knihy najdete ještě seznámení se členy Strážců galaxie a podrobnější informace o jejich původu. Pěkné a propracované kresby umocňují sílu příběhu, jsou věrné a emotivní.

Strazci


Název: Strážci galaxie - Kosmičtí avengers
Žánr: komiks, sci - fi
Autoři:   -   Scénář: Brian Michael Bendis
-    Kresba: Steven McNiven, Sara Pichelliová
-    Inkoust: John Dell a Mark Morales, Steven McNiven, Sara Pichelliová
-    Barvy: Justin Ponsor
-    Obálka: Steven McNiven, John Dell a Justin Ponsor
-    Původní lettering: Cory Petit z VC
Asistentka redaktora: Ellie Pyleová
Redakce: Stephen Wacker
Vydalo: Nakladatelství CREW s.r.o.
Rok vydání: 2017,vydání první
Počet stran:136, lepená
ISBN: 978-80-7449-499-4
Hodnocení: 100 %


Zdroj foto: Crew cz.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Inšpektor vojenských hudieb Boris Hokin: Hudba ako taká je krásna,vždy vychádza zo srdca a má absolútnu logiku

boris Hokin rozhovor perexV rámci stého výročia Slovenského ochranného zväzu autorského sme spravili pre našu redakciu rozhovor s inšpektorom vojenských hudieb Borisom Hokinom.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Feminismus pro 99%

Feminismus pro 99%Nakladatelství Neklid, jehož mottem je vydávání knih, kterých se jiní bojí – přichází po takovém titulu jako je Na obranu bydlení, s další publikací – Feminismus pro 99%: Manifest.<...


Literatura

Dobrá krize vás nezbaví starostí

dobra krizePokud od této knihy čekáte, že vás NAVŽDY vyvede z životních krizí na výsluní plné bezstarostných událostí, tak se hluboce mýlíte. Autor tu sice opravdu velmi důrazně a pravdivě pojednává o principu krizových situací a jejich vlivu na lidsk...

Divadlo

Recitál Marta se pro velký úspěch bude na Letní scéně Musea Kampa hrát také v září!

marta 200Zájem diváků o divadelní recitál k 80. narozeninám Marty Kubišové s přibývajícími reprízami neklesá, všechna červencová a srpnová představení jsou vyprodaná. Pořadatelé proto zareagovali na intenzivní poptávku po vstupenkách přidáním dalších termínů ...

Film

Dvě slova jako klíč

Dvě slova jako klíč - PLAKÁTVolné pokračování diváckého hitu Úsměvy smutných mužů, v režii Dana Svátka, podle knihy Josefa Formánka, s Davidem Švehlíkem a Ivanem Fraňkem v hlavních rolích. Film Dvě slova...