Parník Luboše Nováka III (End of Season)

Parník Luboše Nováka III (End of Season)

Tisk

riverparty zari perexTřetí parník Luboše Nováka v 26. sezóně Riverparty vyplouvá z Rašínova nábřeží 10. září. Přečtěte si celou pozvánku a nechte se nalákat na tuto výjimečnou hudebně - plavební akci.

 


Čas plyne jako voda. Voda, po které plují lodě. Lodě, na kterých je zábava. Zábava, kterou si letos ještě jednou můžeme dopřát. Dámy a pánové, zveme vás na letošní poslední parník, jenž klasicky uzavře letošní sezónu, která byla v pořadí již s neuvěřitelným číslem 26, což už je hodně slušné číslo, co říkáte?

Parník Luboše Nováka III (End of Season)

Pozor, poslední letošní plavba proběhne v sobotu, takže si to ve svém diáři nezapomeňte zaškrtnout správně! Parník Luboše Nováka zvedne kotvy již 10. září a přes palubu budeme symbolicky mávat jak letošní sezóně parníků, tak i létu, které bylo tentokrát obzvláště vypečené.

riverparty zari

Vyplouvat se bude opět z Rašínova nábřeží již tradičně v 18:00. Návrat je ve 22:00 hodin, přičemž hudební produkce končí dle platných nařízení magistrátu před proplutím pod železničním mostem.

Vstupné 350 Kč a vstupenky koupíte před plavbou u vstupu na parník Tyrš.

Přijďte si ještě naposledy letos užít s mistrem tu nejlepší taneční muziku za skvělé atmosféry na Vltavě, moc se na vás těšíme!

www.facebook.com/events/790310735476563/?ref=newsfeed 


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Kytarista německé skupiny Xandria: „Dostáváme se na level, který od nás lidé opravdu očekávají!“

xandria marco 200Německá skupina Xandria servíruje symfonický metal v čele s novou vokalistkou Manuelou Kraller. Nejen na ni a jejich poslední desku Neverworld´s end jsme se zeptali kytaristy a kláves...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY na poslední chvíli: CD, knihy s autogramem, originální trička z pražských divadel

2market 200Originální, vkusné, netradiční, autorské. Váháte nad letošní nadílkou pod vánočním stromečkem? Přinášíme vám několik tipů od českých umělců, které nakoupíte na e-shopu 2market.cz.

 

...

Literatura

Je libo nějakou povídku?

akord a jiskry 200Výtvarník, dřevař a spisovatel Martin Patřičný vydal sbírku povídek Akord a jiskry, kde některé počiny dělí mezi sebou celé čtvrtstoletí. Některé jsou nové, jiné jsou přepracované, ale všechny stojí za přečtení.

Divadlo

Kdyby Nestroy vědel…premiéra PRO NIC ZA NIC v Městském divadle v Brně

pro nic za nic perexKdyby Johann Nepomuk Nestroy věděl, že po něm bude ve Vídni pojmenováno náměstí i zastávka metra, asi by se moc divil. On to byl totiž už za svého života na jedné straně miláček publika, měšťanského i lidového, ale mocn...

Film

Hobit – neočekávaná cesta aneb Kdy už s ním konečně skončíme?

hobit neocekavaa cesta jackson tolkienDo našich kin přichází americký film, „Hobit: Neočekávaná cesta“. Je prvním dílem trilogie režiséra Petera Jacksona, natočené podle fantasy románu britského spisovatel...