Výsledky literární soutěže

Výsledky literární soutěže

Tisk

Vlci1 perex

Máme pro vás výsledky literární soutěže. Určitě jste zvědaví, kdo se umístil. Předně všem soutěžícím moc děkujeme a vážíme si toho, že nám věnovali čas a chuť napsat povídku, na zadané téma. Všechny příchozí příspěvky byly báječné a těžko se nám hodnotilo. Nakonec jsme vybrali čtyři místa, která budou odměněna. S vítězem pak uděláme i krátký rozhovor.

Takže abychom vás dlouho nenapínali, zde jsou výsledky:


První místo získala autorka Lucie Hřebečská se svou humornou povídkou Strážce všeho, Míra.

Druhé místo nás zaujalo silným příběhem Apoleny Dostrašilové pod názvem Prodavačka snů.

Třetí místo pak získala skvělá povídka Houbička autorky Anety Bádalové.

Čtvrté místo obsadil detektivní příběh Vojtěcha Kintera s názvem Matikářův stereotyp.

Vlci2

Vítězné povídky si již brzy budete moci v našem magazínu přečíst. Sledujte nás! 

V současné době připravujeme další literární soutěž, která bude probíhat od nového roku a bude se nést v duchu tajemna. Své patronství nám přislíbil záhadolog Arnošt Vašíček. Na její vyhlášení si ale musíte počkat do 1. ledna 2024.

Budeme se opět těšit a děkujeme všem za přízeň!


 

Partneři

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Nenechte se zaskočit Divným počasím Joe Hilla!

divne pocasi 200V březnu vydalo nakladatelství Beta povídkovou knihu mladého amerického autora Joea Hilla, který svého otce Stephena Kinga nezapře, ba co víc- pořádně mu šlape na paty!

 

...

Divadlo

Kašpaři budou hrát opět u Bezručů

kaspari200Pražský Divadelní spolek Kašpar již tradičně přiváží do Ostravy k Bezručům výběr ze svého repertoáru. Letos Kašpaři přivezou čtyři tituly, které představí na jevišti Divadla Petra Bezruče od 19. do 24. března 2022.

...

Film

ČT Art slaví. Diváci se mají na co těšit.

PRAHA – 21.8. 2014. Při příležitosti oslav ročního vysílání, představila alternativní ČT Art veřejnosti „fajnšmekrovsky“ přichystanou nabídku podzimního vysílacího schématu včetně dvanácti premiér a tří přímých přenosů v prvním záříjovém týdnu.

 

...