Partnerská osudová čísla: Jak na vztahy?!

Partnerská osudová čísla: Jak na vztahy?!

Tisk

Partnerská osudová číslaRegresní terapeutka Ester Davidová vydala svou novou numerologickou příručku, která se zaměřuje na partnerské vztahy. Autorka vychází ze svých letitých zkušeností z praxe. Pokud vás zajímá, proč nejste kompatibilní se svým partnerem ať děláte, co děláte, anebo třeba neustále narážíte osoby s konkrétním životním číslem, určitě na své otázky dostanete odpovědi.

Knížečka obsahuje numerologické pojednání o životních číslech jednotlivců a definuje i vzájemné souvztažnosti v oblasti mezilidských vztahů. Jak spolu vycházejí konkrétní životní čísla, kteří partneři se pro sebe narodili a kde to bude skřípat? Nechybí ani osobní zkušenosti autorky a příběhy konkrétních párů ze života. Na závěr si můžete udělat i vztahový test.

Pokud se zajímáte o numerologii, nebo tápete v partnerských vztazích, kniha může být skvělým pomocníkem pro objasnění některých vašich nevyřčených otázek. A protože každá mince má dvě strany, Ester Davidová vždy nabízí možnost nahlédnout na destruktivní podstatu, anebo harmonizační, která vede k vaší spokojenosti.

Ester Davidova2

Ester Davidová (*1977) už řadu let působí jako regresní terapeutka, pořádá své kurzy a semináře, a zároveň publikuje knihy a točí online programy. Ester Davidová si vydala trilogii Karmická sinusoida: Z deníku regresní terapeutky, Vesmírná sinusoida: Okno do mé duše a Vztahová sinusoida: Příběh pro Jasmínku. V roce 2017 ke trilogii přibyla knížka pro děti Kiliánovo tajemství. O rok později ještě vydala Deník pro každou ženu, JÁ ŽENA. Letos jí vyšla kniha Cesty duše v číslech a znameních. Z její tvůrčí dílny také vzešly online programy Být sobě terapeutem, Léčení energie dělohy, Rituální znovuzrození, Léčení vnitřního muže, ženy a dítěte, Dítě v nás, a dále meditace - Meditace na každý den a Léčení se čtyřmi živly. Ester žije se svým přítelem a dcerou Jasmínkou.

Partnerská osudová čísla

Název: Partnerská osudová čísla

Autor: Ester Davidová
Žánr: osobní rozvoj a ezoterika
Vydáno: 2020
Stran: 96
Vydalo nakladatelství: Es-Ter-Ka
Hodnocení: 90 %

www.esterdavidova.com


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Turistický seriál K21: Litomyšl

zamek litomysl arkady 200Milí čtenáři, s blížícími se prázdninami jsme se u nás rozhodli podívat se pod pokličku různých turistických cílů. Seznámíme vás s životy kastelánů několika hradů a zámků, podíváme se na zoubek strašid...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Zhluboka se nadechni

Zhluboka-se-nadechniNe nadarmo propašovala Elissa Epel i do názvu své knihy mantru „Zhluboka se nadechni“, neboť je to jedna z technik, které nám pomáhají zvládnout stres. Jak se vypořádat se stresem je totiž hlavním tématem přítomné publikace. Pro p...


Literatura

Franck Thilliez předpověděl Pandemii

pandemie 200V nakladatelství XYZ vyšel v březnu už sedmý případ komisaře Francka Sharka a Lucie Hennebelleové. Ten je shodou okolností až mrazivě aktuální.

...

Divadlo

Divadlo LETÍ uvede novou hru Davida Jařaba. Doprovodí ji originální hudba Katarzie

Autor200Nastávající divadelní sezónu Divadlo LETÍ odstartuje světovou premiérou hry Davida Jařaba Autor. Uznávaný režisér, scénárista a dramatik napsal svůj nejnovější text přímo pro Divadlo LETÍ. Hru, která si do poslední chvíle pohrává s očekáváním diváka, režír...

Film

Podívejte se na fotky z natáčení nového filmu Láska na zakázku

laska na zakazku200Po dotočení celovečerního filmu Superžena začala režisérka Eva Toulová natáčet novou romantickou komedii s názvem LÁSKA NA ZAKÁZKU. Snímek nám představí příběhy několika hlavních hrdinů, kterým se hned v úvodu splní sen a získa...