Rovnováhu máte na dosah. Margit Slimáková vydává novou knihu!

Rovnováhu máte na dosah. Margit Slimáková vydává novou knihu!

Tisk

Margit  Slimakova OBALKA KNIHA perexV nakladatelství Bizbooks vychází pokračování úspěšného bestselleru specialistky na zdravotní prevenci a výživu Margit Slimákové s názvem Margit Slimáková: Osobní receptář pro zdraví a pohodu. Pořídit si ji lze za 499 korun.

 


Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců. Přináším vám je ve své druhé knize, která je opět velmi osobní. A co všechno se v ní dozvíte? Třeba kdy a co jíst, jak předcházet nemocem nebo jak odolávat diktátu módy a zůstat sám sebou. Za každým doporučením je moje vlastní zkušenost. Využijte ji pro své zdraví, pohodu a spokojenost!

Margit  Slimakova OBALKA KNIHA Osobni receptar pro zdravi a pohodu

Kniha volně navazuje na předchozí titul Velmi osobní kniha o zdraví, zabývá se tématy zdraví, výživy, udržitelnosti, krásy a celkové životní rovnováhy. Osobní linku knihy tvoří doporučení Margit a také její oblíbené recepty. Forma knihy by měla vybízet k tomu, aby ji čtenáři vnímali jako tematický zápisník, do něhož si budou moct zaznamenávat i vlastní postřehy a poznámky. Prvního titulu autorky se prodalo více než 50 000 ks. Autorka je zakladatelkou a koordinátorkou Globopolu, což je první think-tank (výzkumná nebo zájmová skupina) projekt, který se věnuje otázkám zdravé výživy a zdravotní prevence.

Žít zdravě je přirozenější, než jste si mysleli
„Až dočtete tuto výjimečnou knihu, uleví se vám. Už nikdy vás nenapadne držet dietu. Zjistíte totiž, že žít zdravě je mnohem přirozenější, logičtější a jednodušší, než jste si mysleli,“ uvedla Hanka Zemanová, autorka bestsellerů Nová Biokuchařka a BioAbecedář.

margit-slimakova-03CP Jan tichy

Margit Slimáková (foto: Jan Tichý)

Margit Slimáková je specialistka na zdravotní prevenci a výživu. Věnuje se poradenství, osvětě, publikační i přednáškové činnosti a ve své prá¬ci využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny. Prosazuje zdravou výživu do škol a je autorkou tzv. Zdravého talíře, který nahrazuje zastaralou výživovou pyramidu. Margit také založi¬la a koordinuje Globopol, první český think-tank zaměřený na otázky výživy a zdravotní prevence. Ve své Velmi osobní knize o zdraví, které už se prodalo přes 50 000 výtisků, nabízí řadu doporučení a nápadů, jak o sebe v tomto hektickém světě pečovat.

www.bizbooks.cz/autori/36451161/margit-slimakova/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Konečně zase hrát živě, to je přání Vladana Vavruši, kapelníka skupiny GAIA

Gaia perexDruhá múza je název aktuálního alba otrokovické skupiny GAIA. Sedm původních písniček a jedna instrumentální skladba představují pop rockovou muziku, která imponuje vlastními hudebními i aranžérskými nápady stejně jako chytrými texty - a samozřejmě...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Zvířata na nás mají pozitivní vliv

leciva-sila-zvirat200Specialisté na terapii pomocí zvířat psychoterapeut Rainer Wohlfarth a koučka Bettina Mutschlerová napsali knihu Léčivá síla zvířat. Pojďte zjistit, co v ní najdete a jaká je.

...

Literatura

Temný oheň – krypta zrušeného kláštera vydává nebezpečné tajemství

temny ohen bbart 200Na pulty knihkupectví se tentokrát v brožované podobě vrací úspěšný detektivní román Temný oheň (Dark Fire, 2004, česky 2009), jehož autorem je britský spisovatel C. J. Sansom. Reformistický práv...

Divadlo

Růžena Lysenková hrála hodně v televizi, ale velké role měla hlavně v divadle

lysenkova200Pamětníci a milovníci divadla si mohli všimnout, že letos 6. září to bylo deset let, co odešla ve věku 94 let vynikající herečka Růžena Lysenková. Naposledy si zahrála v roce 1997, a to v televizním filmu Čas jeřabin. A i když se objevila v řadě in...

Film

Navštivte v Liberci Mezinárodní festival animovaných filmů Anifilm

anifilm 200Nová opatření vlády a vyhlášení nouzového stavu neomezují filmová představení, Anifilm proto proběhne podle plánu a se stávajícím filmovým programem, který naleznete zde: http://www.anifilm.cz/cs/progra...